Убиецът на красивата Стефка отново пред съда - DC news

Убиецът на красивата Стефка отново пред съда

Делото за убийството на абитуриентката Стефка Маджарова от Пловдив ще се гледа  за пореден път днес в Пловдивския окръжен съд. Последният път то бе отложено заради отсъствието на двамата защитници на подсъдимия Владимир Костадинов, единият от които бе член на Районната избирателна комисия в Пловдив.

19-годишната Стефка Маджарова беше убита на 12 срещу 13 юни миналата година край отводнителния канал на село Кадиево. Основен заподозрян за престъплението стана бившият работник на баща й – Владимир Костадинов. По време на разследването стана ясно, че 23-годишният младеж е изпитвал болезнена ревност към красивото момиче и го е следял непрекъснато.

На няколко пъти делото за убийството на момичето беше отлагано заради болки в коляното на Владимир Костадинов, което бе оперирано, докато той бе в ареста. На днешното заседание ще бъде изслушана съдебно медицинската експертиза, която ще покаже какво е състоянието на коляното му.  Пред журналисти, след последното отлагане на 30 септември, лекарят, изготвил експертизата – д-р Светлозар Спасов каза, че има вероятност да става дума за самонараняване.

На днешното заседание се очаква да бъдат разпитани и вещите лица, изготвили техническа експертиза по делото.

Снимка: dctv.bg

Подобни статии

Top