Увещават Бадема да остане в Локо, търсят още вратар и плеймейкър

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев иска на всяка цена да задържи атакуващия халф Емил Гъргоров, съобщава „Тема спорт“. Както е известно, договорът на Бадема е до края на сезона.

Специалистът вече е разговарял със собственика Христо Крушарски. Двамата са били единодушни, че бившият футболист на Локомотив (София), ЦСКА, Лудогорец и трябва да остане на „Лаута“ и за следващата кампания. Крушарски вече бил готов с предложение към футболиста.

35-годишният Гъргоров дойде в Локомотив малко след началото на сезона, след като избра тяхното предложение пред това на вечния враг Ботев (Пловдив).

Гъргоров се надявал да опита за последен път да си уреди трансфер в чужбина през лятото, но ако офертата на Локо го задоволявала, бил готов да остане.

В същото време сред приоритетите за селекция на „черно-белите“ са вратар и плеймейкър. В средата на терена в момента наставникът разполага с малко опции – Ванчо Траянов (37 г.) и Мартин Райнов (24 г.).

Илиев иска да създаде по-сериозна конкуренция. Треньорът се надява да бъде привлечен и класен вратар. Към днешна дата титулярят Ел Харуби е без алтернатива. Резерви са Александър Витанов и Кристиян Кацарев. Първият обаче може да бъде продаден в чужбина, тъй като към него има интерес. Отделно, Илиев не е особено доволен от колебливите му изяви. Харуби може да направи много силен мач, но после да допусне доста слабости.

Снимка:  tribunaplovdiv.bg

Подобни статии

Top