Ултрасите на Ботев и Локо заедно срещу БХК и БФС!

11004907_1596355990580792_981711897_n

Ултрасите от цяла България, в това число и тези от пловдивските Ботев и Локомотив, застанаха твърдо срещу Българския Хелзинкски Комитет и срещу БФС, като излязоха със специална декларация. В нея те обвиняват БХК, че отрича турското робство, че защитава македонския и помашкия език и народност и ред други прегрешения. Поводът са поредицата от обвинения от страна на комитета в расизъм и други прегрешения на феновете.

В декларацията още се говори как БХК подкрепя различни партии и организации, които проповявдат радикален ислям , джихадизъм и тероризъм, как се толерират гей-паради, гей-бракове и гей-пропаганда в българското училище, как се рушат изконни български ценности и традиции, как пречи на българската полиция и прокуратура да се справи с ширещата се циганска престъпност.

Нещо повече, ултрасите подготвят скандални знамена с нацистки свастики и символите на БФС и на УЕФА по време на квалификацията срещу Италия, като по този начин целят да донесат тежки глоби за тези, които управляват футбола ни. Това ще бъде и като отмъщение, че БФС и УЕФА са лишили Пловдив от домакинството на Европейското първенство по футбол за юноши.

Снимка: bsport.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top