Ул. „Батак“ в „Столипиново“ пак прилича на езеро (СНИМКИ)

11651092_10204046834242155_1206562030_n

Улица „Батак“ в „Столипиново“ продължава да е в тежко състояние, видя репортер на DCNEWS. Въпреки направената преди година първа копка за изграждане на нова канализация от кмета Иван Тотев и бившия кмет на района Петър Петров, който в момента е депутат от ГЕРБ,  състоянието на отсечката е дори по-лошо.

По улицата тече питейна вода, която се събира в локва, подобна на малко езеро. Наводнени са и мазетата на околните блокове. Освен с вода, те са пълни и с всякакви отпадъци.

Според ромите, живеещи в блоковете край „Батак“, след първата копка миналата година, започнал ремонт и за кратко улицата била суха. Но впоследствие питейните води тръгнали отново и в момента състоянието на пътя е същото.

В още по-лошо състояние е асфалтът, от който не е останало почти нищо. Точно до огромната локва има дупки, в които може да се счупи ходовата част на всеки автомобил.

Припомням, че стойността на ремонта на канализацията в този участък бе 160 хиляди лева, но явно парите са потънали в канала, тъй като ситуацията е непроменена в сравнение с миналата година.

Даниела Добрева

Даниела Добрева следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top