Уникален хотел, в който не всеки би заспал

Хотелът Natura Vive Skylodge Adventure Suite се намира в Перу и представлява не нещо друго, а отделни стаи-капсули, прикрепени към скалите на височина 122 метра. Може да не е разкошен френски петзвезден хотел, но нощта, проведена в това екстремно място, ще запомните за цял живот.

Всяка стая-капсула е построена със стабилен аерокосмически алуминий и устойчив на времето поликарбонат. Размерите на всяко луксозно местенце са 7,3 х 2,5 метра и всеки от тях е абсолютно безопасен.

Във всяка стая има качествени матраци, памучни чаршафи, възглавници и одеала. Всъщност всичко, което да обезпечи съня на посетителите  на хотела, чиято височина е 122 метра. Банята е отделена от спалнята и е оборудвана с биотоалетна и чешма, ако почувствате нужда.

Този хотел не е за всеки, защото, още веднъж напомняме, че е разположен в планините и както сами разбирате, да се добере човек до него, не е най-лесното нещо.

Освен това върху всяка капсула е разположена тераса, площта на която е достатъчна, за да се насладите на гледката или да си направите с приятелите си малък пикник.

Източник: pure-t.ru

Подобни статии

Top