Уникална премиера на Междузвездни войни в Лондон (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ И ВИДЕО)

12389159_1699047456978311_351757866_o

Два дни след световната премиера в Лос Анджелис, звездите от новата серия на „Междузвездни войни“ пристигнаха в Лондон за среща с европейските си почитатели. Английската столица е изцяло подчинена на манията „Междузвездни войни“ и новият епизод „Силата се пробужда”. Почитателите на Сагата се събраха на площад „Лестър“, за да гледат филма, който светът очаква от 32 години, съобщава bTV.

За почитателите на Сагата, премиерата на Епизод 7 е по-важна дори от предстоящите коледни празници.

„Гледах филма преди няколко седмици в ранчото ми, но разбира се, беше по-весело да го гледам с тълпата на премиерата в Лос Анджелис. Прекарах си страхотно”, каза Джордж Лукас.

Харисън Форд споделя: „Не беше трудно да взема решението да участвам във филма. Прочетох сценария и веднага разбрах, че е страхотен. Освен това знаех, кой ще е режисьорът, а аз се възхищавам на работата му от доста време. За мен беше удоволствие”.

„Като малка не бях фен на поредицата, но това ми помогна. Това беше първият ми голям филм и за мен беше важно да се съсредоточа и всеки един ден да изпълнявам точно задачите, които ми се поставят. И всичко това ми помогна да се дистанцирам и да си свърша работата добре”, каза Дейзи Ридли.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top