Уникално! Изобретиха електрически презерватив в Русия

Необичаен, но много полезен еднократен електрически прибор създадоха в петебургската фирма „Юрал“. Сега феновете на горещия секс няма да трябва да се включват към батериите на фенерчето си.

Сексуално напрежение

Фирмата, изобретила електропрезерватива станала известна с печката си за размразяване на продукти. Но конструкторите не спрели с този успех и решили да отидат по-далеч. След уреда за размразяване, те решили да размразят сексуалните отношения в Петербург. За целта изобретили електрически презерватив!

Пикантното изобретение се появило неслучайно, а в резултат на „многобройните молби на работниците“, пише руският сайт smena.ru.

„Още по времето на СССР някои хора, опитвайки се да добавят повече страст в интимните си отношения, се включвали към радиомрежата, батерийки и всякакви такива източници на слаб ток. Нямаше как да подминем народните страсти“, обясни директорът на фирмата Юрий Клейменов.

Има ли фотоелемент в комплекта?

Електрическият презерватив е устроен по следния начин. В основата му е вложена миниатюрна батерийка от часовник, а на повърхността е нанесено тънко проводимо метално покритие по метода на разпрашаването. Презервативът може да бъде включен с копче на ризата например. След като електрическата верига се затвори, по външната страна на презерватива ще премине ток с най-подходящото напрежение – 3-5 волта.

Устройството било изпробвано на доброволци – сътрудници на фирмата производител. Резултатите от изпитанията не се разгласяват в подробности, но като цяло експерименталните образци били успешни.

Както и всеки друг презерватив, електрическият ще се използва еднократно. Той няма да струва много на клиентите – след началото на серийното производство, ще струва най-много двойно по-скъпо от обикновения.

Измислена е и още по-любопитна версия на електрическия кондом. Предприемчивите изобретатели измислили как да го оборудват със синхронизатор, работещ с фотоклетка, за да може сексуалните партньори да не ги удря ток непрекъснато, а само в „момента на най-близък контакт“ на телата.

Гъвкави графитни влакна

Производителите са измислили още едно изделие – презерватив от латекс с влакна от графит, поясни още Юрий Клейменов. Тези влакна провеждат електричеството без каквито и да е батерийки. Разработчиците взели под внимание, че по време на секса, между мъжа и жената съществува потенциална разлика. Този „обмен на ток“ ще захрани графита.

Така че изобретателите са се захванали сериозно с презервативите. Не е ясно засега дали ще се появят свръхустройства, които обединяват всички прелести на петербургското ноу хау.

Припомняме, че преди някоко години студенти от щата Джорджия конструираха прототип на електрически презерватив, който стимулира удоволствието на мъжете, като идеята била да ги насърчи да ползват по-често това противозачатъчно средство.

Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top