УС на Локо подкрепи Бащата, свика спешна сбирка в сряда

Съветът на директорите в Локомотив (Пловдив) се събира в сряда, за да обсъди ситуацията в треньорския пост в мъжкия тим, след като вчера треньорът Христо Колев подаде оставка.

Той направи това навръх рождения си ден, като запознати твърдят, че обстановката в съблекалнята вече била нетърпима, а чашата прелели подвикванията от централната трибуна дали той или Мартин Камбуров му реди състава.

”Черно-белите” гостуват в сряда на Оборище в Панагюрище в 1/16-финалния мач от турнира за купата на България. В този двубой те ще бъдат водени от помощник-треньора Петър Пашев.

Спонсорът на клуба Христо Крушарски пък смята да убеди Христо Колев да не напуска отбора и ще говори с него. Бащата вече бе подавал по подобен начин оставката си, но бе убеждаван от предишното ръководство да остане.

Ето и пълният текст на декларацията, с която Сдружение „Обединение за Локомотив” подкрепи Христо Колев-Бащата:

 „Управителният съвет твърдо застава зад треньора на Локомотив Пловдив Христо Колев. Разбирайки, че проблеми действително има, ние смятаме, че те са преодолими в името на Локомотив.

 Според нас Христо Колев успя да изгради боеспособен отбор за сегашния формат на „А“ група. Разбира се, резултатите не са много добри, но също така е факт, че досега никой от отборите в групата не ни е надиграл категорично. Отборът е стабилен и ние сме убедени в добрите дни за Локомотив.

 Надяваме се г-н Христо Колев да преосмисли своето решение за оставка в името на хилядите привърженици, които го подкрепят. Подкрепяме го и ние!”

 Председател на Сдружение „Обединение за Локомотив“ – Николай Неделчев

Снимка: tribunaplovdiv.bg

Подобни статии

Top