Учените изчислиха нормалния размер на мъжкото достойнство

Сексуална съвместимост според зодията

Най-накрая може да бъдат успокоени мъжете, които страдат заради размера си.

В изследване, публикувано от британски учени в международното урологично списание BJUI, са взели участие 15 хиляди мъже от 17 до 90 години от Европа, Азия, Африка и САЩ. В резултат на изследването учените публикуваха цифрата – размерът на нормалния пенис.

И това е 13,12 см във възбудено състояние и 9,16 см в спокойно състояние. „Проведохме такова изследване, за да успокоим мъжете, които считат себе си за недостатъчно „големи“, казаха учените. „Сега тези мъже могат да погледнат цифрите и повече да не се комплексират, защото са „в нормата“.

Според изследователите, неудовлетвореността от дължината на собствения пенис често кара мъжете да ходят в кабинета на психотерапевт. Този комплекс може да стане причина за депресия и антисоциално поведение. А в действителност само 2,2 % от мъжете имат действително малко „достойнство“.

Долу-горе същият е процентът на притежателите на огромни размери. Освен това учените, в хода на работата си, намерили връзка между размера на пениса и националността или расата на мъжете.

А също изяснили, че не трябва да се правят изводи за дължината на „достойнството“ според ръста на мъжа или размера на краката му.

Източник: kp.ru

Подобни статии

Top