Ученици заеха позициите на директорите в СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Пловдив

Учениците от различни класове на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Пловдив заеха местата на своите директори и учители в Деня на самоуправлението. Децата имаха възможността да се запознаят с работата на директора и помощник директорите на институцията както и да заемата местата на учители по любимите им предмети. Те показаха завидни умения в ръководенето на учебно – възпитателния процес. Учениците се представиха перфектно и като учители като с желание преставиха пред съучениците си новия учебен материал.

Ролята на директор зае абитурнта  Даниел Киров, а негови помощници бяха Валентина Ликова, Петър Кираджийски и Мария Иванова  от 11 клас на училището. За педагогически съветник бе избрана Гергана Батинкова от 10 клас.

Паралелно с това мероприятие се проведе и кампания сред най-малките ученици в училище. Всички класове от 1 до 4 се включиха в кампанията „Осинови дръвче в училище“ като идеята е децата да имат свое дръвче в двора на училището, за което да полагат грижи и отглеждат и което да расте пред тях самите. Всички малчугани приеха с въодушавление идеята и започнаха да полагат грижи още от първия ден.

 

Подобни статии

Top