Ученичка от Пловдив ще посети Европарламента в Брюксел

Четирима ученици от специалност Компютърна графика са медалисти в  VII Международен конкурс за компютърна рисунка и колаж „Творчество без граници“ – Хасково 2016.

Димитрия Моллова от 11 клас е момичето, получило златен медал в най-голямата възрастова група 18-27 години. За достойното  си представяне тя е отличена с  екскурзия до Европейския парламент в Брюксел!

За първа година ученици от специалност „Компютърна графика“   взеха участие в VII международен конкурс за компютърна рисунка  и колаж „Творчество без граници” – Хасково 2016, под патронажа на eвродепутата г-жа Мария Габриел. Участваха шест ученика – Никол Манолова от VIIIз клас, Кристина Христова от Xз клас, Мария-Анджела Анджули, Илияна Димова и Димитрия Моллова от XIз клас с преподавател и ръководител Ваня Шипчанова.  Големият брой участници от България и чужбина – над 1 000, на възраст от 4 до 27 години – се състезават с близо 2 000 творби. Това прави изключително ценно и достойно представянето на нашите ученици!

Ето и резултатите:

КАТЕГОРИЯ РИСУНКИ:

VІІ група – 18 – 27 години:

Димитрия  Моллова – 18 г. – ЗЛАТЕН МЕДАЛ

ОМГ „Акад. Кирил Попов”  Пловдив

VІ група – 15 – 17 години:

Мария-Анджела Пиетро Анджули – 17 г. – СРЕБЪРЕН МЕДАЛ

ОМГ „Акад. Кирил Попов”  Пловдив

Кристина Христова  – 16 г. –  СРЕБЪРЕН МЕДАЛ

ОМГ „Акад. Кирил Попов”  Пловдив

КАТЕГОРИЯ КОЛАЖ: 

V  група – 13 – 14 години:

Никол  Манолова – 14 г. –  БРОНЗОВ МЕДАЛ

ОМГ „Акад. Кирил Попов”  Пловдив

Участниците  получиха своите награди на церемония по награждаване, съпроводена с откриването на голяма  изложба в град Хасково.

Честито!

Източник: omg-bg.com

Подобни статии

Top