УчиРаботиПътувай отваря врати в Пловдив днес

oxford_university_ouside_image_1

„УчиРаботиПътувай“ е модерно и различно изложение за образование, кариерно ориентиране, доброволчески инициативи и младежко развитие. То ще отвори врати днес от 11.00 до 18.00 ч. в хотел „Тримонциум“.

Изложението е насочено към младежи, желаещи да открият своя професионален път, да получат качествено образование и да се развиват, както и за техните родители, които проучват различните възможности за образованието и развитието на децата си.

Тазгодишното издание събира на едно място университети, колежи, езикови училища, обменни програми за ученици, доброволчески и младежки организации и центрове за кариерно ориентиране със световно признание.

Целта на „УчиРаботиПътувай“ е да запознае младежите с различни инициативи и възможности за личностно, кариерно и професионално развитие.

На събитието посетителите ще могат да получат отговори на въпросите си за образование в България и чужбина и за успешна реализация от професионални кариерни консултанти, както и да обменят опит с учили и работи в чужбина българи. Ще могат да се запознаят с различни възможности за стипендии, факти за образованието в конкретни страни, младежки инициативи на неправителствения сектор, програми и обмени за ученици.

На изложението мога да бъдат намерени професионални кариерни тестове, дефиниращи силните и слабите страни на кандидата, най-подходящите професии и сфера на дейности, които младежите могат да направят на място и да получат индивидуална кариерна консултация след предварително записване.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top