Фани каза „ДА“ в компанията на красивите папагали от Macaw Garden Show (ВИДЕО)

papagali (30)

Част от посетителите на изложбата на екзотични папагали Macaw Garden Show в неделя станаха свидетели на едно нестандартно предложение за брак.

Сълзи от радост се стичаха по лицето на Фани, след като нейният дългогодишен приятел и поиска ръката с помощта на Хиецинтовата Ара Джулс.

Пръстенът бе в кутийка под краката му и след като Фани го вдигна, стана ясно че нейната половинка и е приготвила изненада точно между любимите и птици – папагалите от Macaw Garden.

На два пъти тя отговори с “ДА” на направеното предложение и двамата се прегърнаха и целунаха пред десетките гости на изложбата по това време.

Сълзи имаше и в очите на станалите неволни свидетели на необичайното предложение за брак.

Доста от тях споделиха че това е много романтичен начин, да поискаш ръката на любимия човек до теб.

Радостни сме че съдействахме това събитие да се състои точно при нас, сподели Камен Дичев от организаторите на изложбата.

Видео от събитието, може да видите ТУК!

Macaw Garden Show е изложба на екзотични папагали от цял свят. Тя гостува в Пловдив от няколко седмици и се радва на огромен интерес. Намира се в Търговски комплекс „ФОРУМ Тракия“ет.3,  а в нея може да видите над 20 вида пернати. От няколко дни и уникален за България папагал – Хиационтова Ара, която вече си има име – Джулс.

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top