Феновете към Крушарски: Велик си! Ние не сме неблагодарници като жълтите!

Привържениците на Локомотив (Пловдив) засипаха с комплименти собственика Христо Крушарски по случай днешните празненства на „Лаута“ за 90-ия рожден ден на клуба.

„Ние не сме неблагодарници като онези от крайния квартал. Уважаваме вашите усилия и вложените не само пари, но и душа и любов към футбола. Пожелава ме си скоро да имаме и новата трибуна „Бесика“ и още много победи“, така звучаха пожеланията на „черно-белите“ фенове в социалните мрежи.

Празненствата започват тази сутрин в 10:30 часа на „Лаута“ с демонстративен детски футболен турнир. Следва турнирът на феновете от 14:00 часа, от 16:00 часа е благотворителният мач между юношите на Локомотив и Спартак (Пловдив), от 18:00 часа е приятелската среща между „черно-берите“ и Спартак (Миава).

Купонът продължава от 20:30 часа, когато на сцената ще излязат Ъпсурт, БТР, пловдивската банда Ivory Twilight и Спиридон Торбов.

В същото време легендата Христо Бонев пожела на себе си и на всички локомотивци още една шампионска титла след историческата през 2004 година.

Снимка: gong.bg

Подобни статии

Top