Феновете на Ботев: Дарението на земя на Локо е част от корупционна схема!

Феновете на Ботев (Пловдив) призоваха с декларация от страницата си bultras.com общинските съветници да не приемат искането на Локомотив и Христо Крушарски за дарение на 170 дка земя. Те обявиха, че всеки, който гласува „ЗА“, ще докаже, че е част от корупционна схема.

Ето пълният текст на декларацията:

На вниманието на Община Пловдив, Общински съвет и пловдивската общественост,

Уважаеми дами и господа,

отправяме този призив само и единствено като граждани на град Пловдив, загърбвайки всякакви футболни пристрастия!

От около месец насам собственикът на ПФК „Локомотив Пловдив 1936“ Христо Крушарски полага сериозни усилия да вземе безвъзмездно около 200 декара общински имоти с целта да бъдат застроени с жилищни сгради и тренировъчна база. Ние, като данъкоплатци и преди всичко избиратели, сме абсолютно и твърдо против това нещо да се случи под каквато и да било форма. Отдаването на общински земи на частни лица като дарение, особено в такъв мащаб, поставя основите на изключителна нелоялна конкуренция и тотален срив в пазара на имоти.

Всеки един член на Общинския съвет на град Пловдив, който си позволи да гласува със „ЗА“ приемането на това дарение може автоматично да се счита за част от корупционна схема и респективно политически труп! Ние няма да толерираме под никаква форма безплатното раздаване на земите на най-стария действащ град, който ще бъде и културна столица на Европа!

Надяваме се, че разумът ще надделее и по законен и демократичен път чрез гласуване това предложение ще бъде отхвърлено от хората, които са избрани на позициите си в Общинския съвет, именно за да защитават интересите на град Пловдив и неговите жители.

Обединени фракции „БУЛТРАС“

Снимка: bultras.com

Подобни статии

Top