Феновете на Ботев и на Локо заедно срещу БФС

Феновете на Ботев и Локо се обединяват в БФС

снимка: bultras.com

Феновете на пловдивските Ботев и Локомотив се обединяват срещу безобразията на БФС. Напрежението ескалира до максимума преди отложеното за вторник дерби, след като делегатът Христо Ботев лазеше по нервите на ръководителите и на двата клуба, както и на привържениците в „черно-бяло” и в „жълто-черно”.

И за малките деца бе ясно, че при такива условия мач не може да се играе, но буквалистиката трябваше да бъде спазена и агитките и отборите да бъдат държани в шах 1 час преди дербито. Безобразникът от БФС дори накара феновете на домакините да ринат снега, като по този начин те унищожиха и малкото трева, която бе останала.

Загубата на Левски пък говори, че Ботев на всяка цена трябва да загуби точки, за да останат „сините” в първата шестица. Какво пък, ако и във вторник няма дерби и „канарчетата” спечелят служебно? Тогава ще настане сеч в последния мач на базата в Коматево срещу ЦСКА.

Именно по тези и по много други причини, феновете на Ботев и на Локо се обединяват и ще правят поразии на БФС по време на европейската квалификация срещу Италия на 28 март. Заедно със „сините” и с „червените” ултраси, те ще издигнат обидни знамена, насочени срещу Боби, футболния съюз и УЕФА, което ще доведе до сериозни глоби и наказания.

Подобни статии

Top