Феновете на Локо бесни на играчите, може да има саморазправа

11139814_1615393645343693_1228126126_n

Феновете на пловдивския Локомотив са още по-бесни на футболистите след вчерашната загуба с 1:5 във Варна от Черно море в първи полуфинален двубой за купата на България. След резила в Хасково, сега отборът със сигурност ще отпадне и от турнира, като привържениците са най-недоволни от нежеланието на стачниците да се раздават на терена.

„Ужас! Всичките бездарници вън! Колко още да търпим? От тези футболисти не става нищо. Защитата е много зле – за един мач 5 гола! По-добре е да ги разпуснат и да играе до края на сезона с юношите! А на мача с Марек да направят билетите по 3-4 лева, за да може стадиона да се напълни”, пишат в коментарите си „черно-белите” фенове.

Те вече организираха и събитие във Фейсбук под надслов: „Да спасим Локо Пловдив”. В него се призовават феновете да дойдат на мача срещу Марек в понеделник и да покажат любовта си към отбора.

„Само на пълен стадион играчите ще ги е страх да разхождат пак фланелките! Трябва да спасим Локомотив ние, когато играчите не искат!”, призовават от групата „Пловдив е черно-бял”.

Снимка: Фейсбук

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top