Феновете на Локо дават 100 бона на Крушарски

Феновете на Локомотив (Пловдив) ше осигуряват екскурзии на собственика на клуба Христо Крушарски преди визитите срещу така наречените български грандове. Причината е, че липсата на бизнесмена носи късмет на любимците им, разкрива самият той пред „7 дни спорт“.

За последно това проработи при победата на Локо с 2:1 на „Герена“ срещу Левски, когато Крушарски бе в Бразилия, преди това той бе в Аржентина при успеха с 1:0 над ЦСКА-София на „Българска армия“, както и при предишното гостуване на „сините“ за 3:2 на ст. „Георги Аспарухов“.

„Феновете обещаха да ми осигуряват екскурзии преди гостуванията на тези отбори. Преведоха ми 100 хиляди лева по банковата сметка. Воаяжът ми до Аржентина и до Бразилия няма да е кратък и ще мога да изразходвам тези пари. Не се шегувам“, заяви в типичния си стил Христо Крушарски, който е изключително щастлив от поредния успех срещу Левски.

„Знаех, че отново ще бием. Аз имам вътрешно предчувствие за подобни неща, а и предполагах, че Левски вече има уплах от нашия отбор след предишния път. Едо и аз имаме един акъл. Малко сме недобре с мозъка, стресираме противниковата публика, но имаме позитивно влияние върху нашия отбор“, завърши Крушарски.

Снимка: tribunaplovdiv.bg

Подобни статии

Top