Феновете на Локо пускат фланелки с лика на Аян Садъков

Феновете на Локомотив (Пловдив) подеха нова инициатива в помощ на клубната легенда Аян Садъков, която продължава борбата с тежката болест амиотрофична латерална склероза. Те изработиха специални фланелки с неговия лик, като те ще бъдат давани на всеки, който дари 5 или повече лева. ето и обръщението на 3 от организациите на „черно-белите“ фенове:

„Организация „Трибуна Спортклуб”, Фенклуб Атланта и World Wide Locos биха искали да призоват локомотивската общност за съпричастност и възобновяване на инициативата в подкрепа на Аян Садъков. Големият футболист и човек, събирал обичта на поколения привърженици, днес има нужда от нашите постоянни жестове – окуражаващи го в борбата, която води!

Цитираните три организации изработиха специална фланелка, приходът от чиято продажба ще бъде дарен на Аян Садъков. Изобразеното на нея отдава огромното ни уважение към всичко, което Аян Садъков е сторил за любимия ни клуб и за българския футбол. Фланелката ще бъде в наличност за мача с „Левски“ София на 12 май 2017 г. и ще стане притежание на всеки, който дари 5 или повече лева за инициативата.

С теб сме, бате Айко!“

Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top