Феновете на Локо с декларация до БФС относно сектора за гости в Коматево

Феновете на Локомотив (Пловдив) излязоха със специална декларация до Лицензионната комисия на БФС огтносно условията в сектора за гости на базата на Ботев в Коматево. Тя бе публикувана на официалния сайт на „черно-белите“, а ние я предоставяме без редакторска намеса.

Декларация

Във връзка с предстоящото лицензиране на футболните стадиони за новата „висша“ А група, сме длъжни да изразим позицията си на фенове относно условията, предоставени на гостуващите агитки по българските стадиони и по-специално сектора за гости на стадиона в Коматево.

Не е нормално вече два сезона, господа от БФС да си затваряте очите за отвратителните и нечовешки условия, в които сме принудени да гостуваме на този стадион. Годините компромиси явно дават сигнал на г-дата в Коматево, че вечно може да продължават да посрещат гостуващите публики не на трибуна, а на един тротоар.

Ние като фенове искаме две неща – да подкрепяме отбора си и да гледаме футбол на терена. За това плащаме, а не получаваме нито едно от двете на този стадион.

Нееднократно сме обмисляли това действие, но с цел да не прибягваме до крайни действия до последно отлагахме това решение. Сега, първенството е пред края си и искаме да заявим следното:

Феновете на Локомотив Пловдив няма да посещаваме срещите на „стадиона“ в Коматево докато на него не се направи нужното за нормалното гледане на мача от гостуващия сектор.

Ще направим нужното, гостуващите фенове на този отбор да не получат нито един билет за сектора за гости на ст. Локомотив за срещите между двата отбора.

Призоваваме феновете на останалите български отбори, също да възнегодуват спрямо стадионите, на които няма елементарни, базови условия за гледане на футболна среща и подкрепа на любимия отбор!

Организираните фенове на Локомотив Пловдив

Подобни статии

Top