Феновете на Лудогорец събраха пари за полета на Борисов

11348817_1636655536550837_1342673868_n

Феновете на Лудогорец събраха 4985 лева в кампанията за набиране на средства за плащане на полета на премиера Бойко Борисов до Разград за откриването на трибуна „Моци“. Това се посочва в отворено писмо на Националния фен клуб на Лудогорец до всички фенове.

Събраната сума ще бъде предоставена на областния управител на Разград Петър Василев, с молбата да бъдат предадени на Министерски съвет идната седмица.

Дарителската кампания се проведе преди последния шампионатен мач с Берое на 31 май. Касичките с надписи „Дарение за хеликоптера на премиера“ бяха поставени на входовете на стадион „Лудогорец Арена“.

Феновете тогава обявиха, че ако сумата е по-голяма от обявените 2900 лв. ще я предоставят на правителството, „за да може премиера да посещава и други забравени градове в България, защото животът не е само на жълтите павета“.

„Горди можем да бъдем не само със събраните пари, а и с това, че сме единни във всичко. Така бяхме и на Лудогорец Арена, така бяхме и на Националния стадион, така бяхме и пред входовете с урни в ръце“, се посочва още в отвореното писмо на националния фен клуб на Лудогорец.

Собственикът на клуба Кирил Домусчиев пък си навлече гнева, като нарече журналист „олигофрен”, а после се наложи официално да му се извинява.

Снимка: fakti.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top