Фенове на „Лудогорец“ се сгодиха на стадиона

2015-04-05_011736

Млада фенка на „Лудогорец“ прие да се омъжи за любимия си насред стадион „Лудогорец Арена“, съобщи dariknews.bg. Това се случи на полувремето на мача „Лудогорец“ – ЦСКА, завършил при резултат 4:0.

22-годишната Хошгюлер Алиева бе поканена от диктора да излезе на терена, където след нея с кутийка с годежен пръстен се появи бившият юноша на „Лудогорец“ Ерхан Чете. Младата дама прие и стадионът се огласи с възгласи „Горчиво!“.

Двамата младежи се познават от 6 години, връстници са, в момента са студенти в Икономическия университет във Варна. Хошгюлер не е знаела за намеренията на приятеля си, той обаче подготвял това събитие от лятото, когато купил пръстена от Ню Йорк и зачакал подходящия момент, за да го сложи на пръста на любимата си. За съдействието това да се случи точно на този мач и по този начин Ерхан благодари на изпълнителния директор на „Лудогорец“ Ангел Петричев.

Това е първо щастливо събитие от този вид на разградския стадион. Преди 2 години разградчанка прие да се омъжи също на мач на „Лудогорец“, той обаче се игра на стадион „Лазур“ в Бургас.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top