Фенове от 3 поколения се срещнаха с Иван Цветков и Казаков! (ВИДЕО) - DC news

Фенове от 3 поколения се срещнаха с Иван Цветков и Казаков! (ВИДЕО)

Фенове се срещнаха с Цветков и Казаков

Фенове от 3 поколения се срещнаха с капитана на Ботев Иван Цветков и с младата надежда Християн Казаков. Най-вълнуващо бе как малки дечица, облечени с екипи на „жълто-черните“, взимат автографи от двамата върху картички с техните ликове.

Защото и това е идеята на най-популярната игра на света – да доставя удоволствие и да възпитава малките във феърплей и спортни добродетели.

Вуйчо Ваньо и съотборника му бяха усмихнати до уши, а в прекрасно настроение бяха и всички в клубното кафене и фен магазин на базата в Коматево.

Оказа се, че Иван Цветков е любимец не само на бащите и на дядовците на малчуганите, но и на самите тях. Някои от децата бяха идвали на мач с родителите си, а други с нетърпение очакваха първото си посещение на стадиона.

„Срещата премина хубаво. Имаше както малки деца, така и хора, които са доста по-големи от мен. Беше ми интересно да погледна в очите на феновете.

Тези срещи са много хубаво нещо, хубаво ще бъде и другите футболисти да усетят отблизо любовта на феновете“, заяви Иван Цветков.

Подобни статии

Top