Феноменът Слава Севрюкова: Чак 20-ят премиер ще оправи България - DC news

Феноменът Слава Севрюкова: Чак 20-ят премиер ще оправи България

Слава Севрюкова политическите й прогнози за България

Страх от едно пророчество е сковал всички партийни щабове.

„Дорде не дойде 20-ото правителство в България, все ще ни крадат и на зле ще вървим“, рекла приживе феноменалната пророчица Слава Севрюкова, разкрива в. „Ретро“ в новия си брой.

Нейните думи вече се коментират от участниците в явните и тайни преговори за съставяне на правителство. „Никой освен Меглена Кунева, на която герберите са обещали вицепремиерски пост, не иска да влиза в коалиция с Бойко Борисов.

Покрай пророчеството на Севрюкова всички изведнъж станаха много суеверни“, разкриха леви активисти от „Позитано“ където Севрюкова от край време е на почит. Първите преговорите между ГЕРБ и БСП бяха насрочени за 13 октомври в 13 часа, но поради фатализъм лидерът Михаил Миков ги отложи за друг час. Масло в огъня наливали тъкмо предсказанията на българската пророчица, които директно отписвали като неблагонадеждни следващите четири кабинета.

Дали заради руската си фамилия или невероятните си способности, но ясновидката приживе била тачена от БКП. При нея са ходили доста партийни функционери сред които тогавашният министър-председател Станко Тодоров, както и военният министър и член на политбюро ген. Иван Михайлов. Заради топлите си връзки с тогавашния елит на леля Слава, както я наричали, й е било позволено свободно да пътува в чужбина.

Когато дошли промените през 1989 г. в България, тя се хванала за главата. Точно година и половина преди да се спомине, Слава Севрюкова доверила на своя най-приближен летописец доц. Иво Лозенски: „Народът се радва, ала страната ни в момента се намира на връх, от който ще вървим само надолу“. Тя обяснила, че движението ще продължи в 19 стъпала. Процесът щял да се обърне след 2017-а, на 20-ото стъпало. Виденията обикновено съдържали голяма доза символизъм и изисквали сериозно тълкувание, за да бъдат поставени правилно върху оста на времето. По-късно се разбра, че прорицателката е говорила за двадесетия премиер от началото на политическия Преход. Това стана ясно, след като се появиха свидетелства от други членове на нейния приятелски кръг.

„Ей два пъти по толкова правителства ще се сменят, докато дойде доброто за българския народ“, рекла пророчицата, правейки с пръстите на ръцете си жеста за два пъти по десет.

„Дотогава обаче всички кабинети ще крадат и ще мислят за своя джоб, за чуждите държави, само не и за татковината“, добавила тя.

Към момента пророчествата на Севрюкова се сбъдват с поразително голяма точност. Самата Ванга я е признавала като по-даровита от двете. „Всичко, що е издумала, нарисувала, начертала Слава, ке се сбъдне“, признавала с ръка на сърцето Вангелия.

Всичко това очевидно е респектирало и партийните функционери, които са се заели с изчисления на нейните предсказание за бъдещето на страната. Така, ако правителството на Андрей Луканов се брои като първото след Десети ноември 1989 г., то служебният кабинет на Близнашки идва под номер 15. Значи още четири правителства ни чакат, докато дойдат читави хора на власт. От същата датировка личи, че и новият кабинет Борисов ще падне може би още по-бързо от стария с участието на ГЕРБ. След това най-верояно ще имаме смени на караула на Дондуков 1 на почти на всяка година.

Най-точна информация за политическото бъдеще на страната Слава Севрюкова дала навремето на Соня Бакиш – съпругата на тогавашния шеф на парламента Станко Тодоров, с която били доста близки. Двете се видели на четири очи в в навечерието на преврата на 10 ноември. До днес обаче няма много информация какво са си говорили. Според коментарите на съвременници свидетел на срещата е бил единствено доц. Иво Лозенски. Догадките редят, че тогава Слава е предрекла, че България ще се оправи около 2017-2018 година. По това време жена ще бъде издигната на най-високото място и ще покаже на мъжете как се управлява честно и родолюбиво. Ключът към всички политически пророчества обаче държал доц. Лозенски. А той се въздържал да ги публикува поради страх от физическа саморазправа от страната на политиците, издадоха негови приближени.

 

Подобни статии

Top