Фен към Гришо: Григоре, тренирай яко, сега е твоето време, не го пропилявай!

Хиляди фенове от България и от чужбина поздравиха Григор Димитров за рождения му ден вчера. Повечето бяха пожелания за здраве и за успехи и почти липсваше негативизъм. Навръх своята 25-та годишнина Гришо получи и няколко препоръки, които би трябвало вече да е осъзнал и да послуша.

„Успех, Гришо! Честит Рожден Ден и да си жив и здрав! Голям талант си и вярвам в теб, че ще успееш да пожънеш още много турнирни победи. Всеки има спадове в играта, така е в професионалния тенис. Само ти си знаеш какво ти е, но съм убеден, че ще имаш още много победи! Гордея се с теб!“, пише един от тях на страницата му във Фейсбук.

„Григоре, тренирай яко, сега е твоето време… Не го пропилявай. Има време за всичко. Таланта е над всичко и всички … Развивай го докрай. Виж какво правят младите момчета като Зверев ,Тим , Киргиос и всички между 10 и 30 място… Борят се зверски, с много усилия, не си губи времето с излишни развлечения, насочи се само към тениса и няма да съжаляваш.

Твоето място е сред първите 10, а не 35-то…Твоят потенциал е за първите 5, само трябва постоянство, както Раонич, Нишикори, Чилич… След година-две ще е късно и никога няма да се върнеш на твоето място. Всички очакват от теб много и не напразно, защото се вижда ти какво можеш с малко усилия и останалите се скъсват от работа… Успех и напред, ние вярваме в теб!“, дава добронамерен съвет друг от привържениците му.

Снимка: gong.bg

Подобни статии

Top