Фестивалът „Здравей, здраве“ гостува на Медикус, Денто, Галения

Лекции за епидемията от стрес и депресия, за  хипнозата, внушението и други алтернативни методи на лечение, са включени в програмата, с която фестивалът „Здравей, здраве“ гостува за първи път на Международната изложба за медицина, стоматология и фармация „Медикус, Денто, Галения“. Тя  ще се проведе от днес до 24 октомври 2015 г. в Международен панаир Пловдив.

Организаторите на фестивала ще представят интегративния метод, който търси пресечните точки между традиционната и нетрадиционната медицина. Водещи специалисти ще разясняват проблеми при употребата на психоактивни вещества, начини за укрепване на сърцето и новости в използването  на мелатонина, известен като „хормон на младостта“. Ще  има и дискусия за необходимостта от интегративен модел в профилактиката и терапията.

Фестивалът „Здравей, здраве“ популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физически, емоционален, ментален и духовен, както и методи с доказана ефективност и безопасност. Той е трибуна на холистични медици, консултанти, психолози, треньори на лечебни двигателни техники. По време на шестото издание на фестивала през април тази година  е сформирано  общество на лекари за интегративна медицина. Негови основатели ще бъдат лектори на  „Медикус, Денто, Гления 2015“.

Гостуването на фестивала обогатява тематичния  обхват на изложбата. Наред с този нов акцент, на нея ще бъдат демонстрирани  медицинска техника и консумативи, болнично обзавеждане, апаратура за реанимация и интензивни грижи,  оборудване за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, диагностични уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и предпазни средства, печатни и онлайн издания.

Посетителите ще видят иновативни изделия на над 90 фирми от 11 държави. Специалистите получават карта за безплатен достъп след предварителна онлайн регистрация. Експозициите може да бъдат разгледани от 9 до 18 ч., а в последния ден –  до 14 часа. Те са в палата 11, където ще гостува и фестивалът „Здравей, здраве“.

Паралелно с „Медикус, Денто, Галения 2015“ в Международен панаир Пловдив се провеждат: Специализирана изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна есен“ (21-25 октомври), финали за Световната киноложка купа 2015, киноложки изложби и Шампионат на Великобритания за всички породи кучета  (24 -25 октомври).

 

 

Подобни статии

Top