Фестивалът Shake That Хълм разтърсва Младежки хълм от днес

От днес до неделя поляната на Младежки хълм ще се разтърси от изпълненията на едни от най-добрите съвременни изпълнители на балканската сцена по време на фестивала Shake That Хълм. Организаторите са подготвили богата дневна и вечерна програма, а последният ден на фестивала ще бъде посветен на Празника на Съединението – 6-ти септември, който е и празник на Пловдив.

В трите дни специални гости на събитието са любими на младите хора изпълнители. Ще прозвучат разнообразни стилове – от съвременни етно ритми, през фюжън, реге-фънк-джаз до алтернативен рок.

В програмата се включват Оратница, Acoustic Corporation, Balkansky (DJ set), Bourbon Street, Fluid Underground, Nameless Day Ritual, GABANA, DJ SKILL, Муфта, Pike Bass (DJ set), Ultra Fuels (DJ set), Nearly Dog (DJ set), Petko Gochev (DJ set), Vanina (DJ set), Shaka (DJ set), Илко Биро … и още много други.

На Shake That Хълм  ще наблюдаваме невиждано явление – още едно доказателство, че Пловдив е ЗАЕДНО! Със свои зони, изградени в  специфичния им дух,  знакови заведения на града ще приютят всички нас, за да не ни липсва нищо (дори любимият бар) по време на феста, разкриха организаторите.

Дневната програма ще бъде изпълнена с различни активности. Докато едни си почиват на поляната  или в хамачената градина през деня, други ще се радват на културни и развлекателни пърформанси за малки и големи, като Yoga Fly от WoW Sport, Скейт Зона От PharSide, Театър, Slackline, Капоера, Канго джъмп от Kangoo Club Radost Plovdiv, хамачена градина от Айляк Хамак, танцови работилници от Casa de Baile, кино, детски работилници, демонстрации от Дайдо Кан Доджо, изложба на артистите от opusУм! В играта ще ни включат и актьорите от куклен театър Пловдив, които в рамките на своя фестивал TheatAir специално гостуват на Shake That Хълм!

 

Подобни статии

Top