Фестивал на красотата и модата в Панаира (СНИМКИ)

Красота, мода, уникални фризури и феерични рокли под акомпанимента на роял и цигулка – всичко това може да видите в палата 2 на Международния панаир в Пловдив от днес до 3 април на 25-ия Италиански фестивал на красотата и прическата.

Лентата за откриване на юбилейното издание прерязаха трима от най-добрите чуждестранни стилисти, сред които и доайенът на прическите, италианецът Саверио Палма.

Сред официалните гости, които присъстваха на откриването бяха съпругата на италианския посланик в България – Криста Контичелим, Георги Тютюков – заместник-кмет по спорта и младежките дейности, както и директорът на Международния панаир Иван Соколов.

Началото на фестивала на красотата и прическата бе дадено с ревю на модели от българската топ дизайнерка София Борисова.

Организаторите от „Christian of Roma“ са подготвили тридневна програма, която включва специализирани обучения и демонстративни шоу програми, водени от световно известни стилисти. Те ще демонстрират техники и продукти за подстригване, оцветяване и стилизиране на косата, както и ще проведат атрактивни конкурси за фризьорство и грим.

Фризьори ще бъдат обучавани да помагат на дами преминали през химиотерапия – това е част от кампанията „Надеждата е красива“. Семинарът от тази кампания ще се проведе днес от 14:30 часа в Конферентната зала на Палата 7.

Подобни статии

Top