Фестивал на цветовете в Пловдив

На 12 септември 2015 г. второто пловдивско издание на Фестивал на цветовете ще потопи Гребната база в пъстра цветна феерия на музикален фон осигурен от The Offenders, Ясен Петров, DJ-ите от Sofia Cartel – Danolite & Vida, Emil Prize от Camp Sessions, в компанията на MC HEMA  и други.  „Фестивал на цветовете“ – гр. Пловдив ще се провежда съвместно с Община Пловдив дирекция „Спорт и младежки дейности“ и с подкрепа на кампанията Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

Петото българско издание на фестивала ще зарадва гостите си с възможността да тестват върху себе си традиционното индийско изкуство за рисуване с къна – мехенди. Освен индийски татуировки с къна, всеки посетител ще има възможността да разгледа и закупи индийски накити и сувенири, които ще се прдлагат в специално обособен на територията на фестивала кът. Вратите на фестивала ще отворят точно в 14:00 ч.

Организаторите напомнят, че цветните прахове са безопасни както за хората, така и за дрехите, но приканват посетителите да прочетат инструкциите и съдържанието на цветния прах преди употреба, както и да не идват с най-новите си и любими дрехи на фестивала.

 

 

 

Подобни статии

Top