Финансов хороскоп за 2016-та година

fb3f62b6cbd1e79a2e5c0511871d5d43_cropped_630x350

Като цяло, финансовият хороскоп за 2016-та година е положителен за всички знаци на зодиака. Безусловно, звездите винаги са готови да помогнат на хората, особено на тези, които действително полагат усилия, за да достигнат собствените си цели. И така, какво да очаква всеки от представителите на зодиакалния кръг през 2016-та  година, в годината на Огнената маймуна?

ОВЕН
Късметът няма да мине край Овните и задължително ще им се усмихне през тази година. Особен късмет чака тези, които работят за себе си – бизнесмените, представителите на творчески професии, фрийлансърите. Въпреки това, независимо от положителните прогнози, звездите препоръчват в периода от средата на февруари до края на април да се въздържате от големи разходи. Звездите настоятелно съветват да се научите да заделяте част от доходите си и да не харчите парите си необмислено. През есента трябва да се въздържате от търсене на нова работа, по-разумно е да се заемете с това в края на годината.

ТЕЛЕЦ
Финансовото щастие просто ще се изсипе върху главата на Телеца. Парите ще се сипят едва ли не от небето. Родените в края на април и до средата на май могат дори да не се замислят за икономия на средства. Цялата минала година вие неуморно сте работили, затова в тази година ви чакат приходи. Звездите съветват непременно да похарчите част от заработения капитал за заслужен отдих. През лятото може да ви потрябват пари, но не трябва да вземате кредити или заеми, абсолютно нежелателно е!

БЛИЗНАЦИ
Планетите и звездите настоятелно съветват всички представители на този зодиакален знак при първа възможност да започнат всичко от начало. Не трябва да се страхувате, на практика това вече ви се е случвало в живота. Смяната на работата или ново занимание ще ви помогнат да се издигнете до желаното ниво. Най-важното е винаги да запазвате увереност и да сте твърди в решенията си. Тогава задължително ще ви се получи всичко. Тази година може да решите също наследствени и имуществени въпроси. Предупреждение от звездите: дръжте се настрана от съмнителни предложения за лека печалба! Въпросите, свързани с данъци или такси, трябва да приключите до есента.

РАК
За Раците е възможно повишение в службата, което ще ви даде възможност да харчите едва ли не два пъти повече. Но бъдете мъдри, иначе рискувате да останете без нищо. Ако възникне перспектива да получите доходи по незаконен път, избягвайте тези възможности, за вас това е лош вариант. Най-добрите съветници във финансовите дела трябва да ви бъдат рационалността, справедливостта и честността.

ЛЪВ
За Лъвовете първата половина на полугодието ще бъде малко сложна откъм финансите. Финансовият ви хороскоп обещава да увеличите своите активи, но съветва да се съсредоточите най-вече върху работата. Активният труд ще ви обезпечи постоянен източник на доходи, но за известно време ще се наложи да забравите за разкоша и развлеченията. Затова пък втората половина на годината ви подготвя празник, който ще бъде във ваша полза. Все пак избягвайте излишните неразумни харчове. Те са способни да ви измъкнат под носа вашето благосъстояние.

ДЕВА
Ако Девите се доверят на съдбата, ще положат минимум усилия. Паричният поток ще бъде неизчерпаем и на практика постоянен. Впечатлението е такова, сякаш самата Вселена хваща за ръка вашият зодиакален знак  и го води по набелязания път. Звездите съветват правилно да организирате своите дела и да се развивате, разширявайки бизнеса си. През пролетта е възможна покупка на имущество.

ВЕЗНИ
На везните финансовият хороскоп препоръчва да си намерят призвание. Трудолюбието и найсточивостта обещават да ви донесат колосални доходи, но важното е да доведете замисленото до край. Тази година ще ви се наложи да се трудите много. Небесната канцелария препоръчва да не отлагате работата за после, а да се захващате за всяка възможна работа и да показвате всичките си добри страни. Резултатът ще бъде зашеметяващ и с гордост ще можете да видите плодовете на старанията си още през тази година, и да заявите, что всички осъществени цели са лично ваши достижения.

СКОРПИОН
Скорпионите няма да променят много финансовото си положение. Но и в това също има плюсове. Вие винаги знаете колко и за какво отиват парите ви и затова винаги можете да планирате правилно приходите и разходите си. Стабилност – това е девизът на тази година за вас. За да не се сблъскате с финансови неуредици, трябва да се концентрирате и да намерите нови перспективи. През лятото варианти за такива перспективи ще има няколко. Не изпускайте шанса си!

СТРЕЛЕЦ
Стрелците ще си позволят разкошен подарък – независимо дали ще бъде кола или пък пътуване в далечна страна. Не се съмнявайте, понякога трябва да се харчат пари и за приятни неща. Звездите обичат Стрелците през 2016-та година. Независимо от големите разходи през предстоящата година, вашите финанси непрекъснато ще се попълват. И все пак звездите съветват да заделяте част от парите, защото в такава успешна финансова година може да спестите за нещо важно.

КОЗИРОГ
За Козирозите финансовият хороскоп не обещава лека година. Ще има много изкушения да вложите рисково средствата си, но не трябва да търсите леки пътища, които ще доведат до загубата на всичко. Както винаги трябва да разчитате само на себе си, което всъщност е присъщо на хората от вашия зодиакален знак. Към края на лятото финансовият ви приток рязко ще се увеличи и това ще зарадва търпеливите Козирози. Лятото на някои от вас може да им върнат дългоочаквани дългове.

ВОДОЛЕЙ
За Водолеите неудачите завършват и в края на зимата много от тях ще получат финансова свобода. Ако ви се случи това, може да започнете собствен бизнес. Всичко ще зависи само от вас. Звездите са на ваша страна, затова е необходимо да подхождате към всяка работа с разум. Резултатът от положените усилия няма да ви накара да чакате. Тогава още в края на зимата ще усетите как към вас потичат пари.

РИБИ
За Рибите 2016-та ще бъде нелека от финансова гледна точка, ще се наложи да се потрудите и ще можете да разчитате само на себе си. Важното е правилно да стартирате. Ако началото на годината е удачно, значи и в следващите месеци ви чака сполука. При сполучлив личен хороскоп, представителите на вашия зодиакален знак ще могат да натрупат средства за жилище, автомобил или скъпоструваща екскурзия. Така че всичко е в ръцете ви!

Източник: cosmo.ru

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top