Финландска вечер, нюйоркска супер звезда и дизайн базар ще закрият ONE DESIGN WEEK

Vampyr_works

Програмата на ONE DESIGN WEEK продължава. Краят на седмицата ще предложи три специални събития.

Тази вечер Пловдив ще бъде посетен от пътуващия проект „Кухня за култура“,  инициатива на неправителствената организация Vallaton Ry — Wanton Embassy. Под мотото „Нови приятелства, новаторска кухня и …музика” в града на тепетата ще се състои вечеря с финландски ястия и тематична музика. Домакин ще бъде майсторът готвач на Културна Кухня Юрке Тсутсунен.

Пак днес Операта в Пловдив (Площад „Централен“ №1) ще се превърне в изискан нюйоркски клуб.  Nomi Ruiz, певица и текстописец от Ню Йорк, водещо лице на денс, поп и r&b групата Jessica 6, долита от Щатите за ексклузивен DJ set с вокали на живо. Партито в Операта в Пловдив ще изненада и с премиера на парчето „Down Low” oт предстоящия нов албум на Jessica 6 – “The Capricorn”. Входът ще е свободен, а началото – точно в 22:30 ч.

Неделният дизайн базар ще закрие подобаващо седмото издание на ONE DESIGN WEEK  на 28-ми юни от 11:00 ч. до 20:00 ч. Събитието ще предложи по нещо за всички възрасти и стилове. В непринудена неделна обстановка в квартал „Капана”, ул. „Дюкмеджиев“,  посетителите ще се срещнат с над 40 български дизайнери, дизайн магазини и онлайн платформи, които на място ще продават специално подбрани за случая продукти.  По време на базара ще могат да бъдат закупени дрехи, принтове, бижута, играчки, мебели и много други дизайн предмети. Ще участват добре познати българи дизайнери.

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top