Футболен турнир в помощ на болния от левкемия огнеборец Тодор Топлев

Спортен център Арена, ПБЗН Пловдив и Градска футболна лига организираха футболен турнир в помощ на болния от левкемия пожарникар Тодор Топлев. Ето и самият анонс, публикуван от организаторите.

„Един добър човек, посветил живота си да помага на другите, сега се нуждае от нашата помощ и подкрепа. Тодор Атанасов Топлев е от Пловдив. 24 години работи като пожарникар и продължава да изпълнява служебния си дълг, въпреки тежкото заболяване, което му откриват.

Приятели и добри хора, Спортен център Арена, ПБЗН Пловдив, Градска футболна лига Ви приканват да бъдем заедно в името на една хубава кауза за един човек,който със своята работа е спасил много човешки животи,а сега търси помощ за своя.

Огнеборецът Тодор Топлев се бори с ужасната диагноза (рак на кръвта) левкимия ,а ние организираме благотворителен футболен турнир за да помогнем за събирането на непосилната за човек сума от 190 000 евро за костно-мозъчна трансплантация в чужбина.

Турнирът ще се състои на 20.02.2016г (събота) на Спортен център Арена. Записването за турнира ще става на следните номера : 0899401748 и 0896706384. Крайният срок за записването е 17.02.2016. Всеки, който иска да помогне на инициативата, може да го направи, като се включи в турнира или помогне с финанси, които ще са в помощ на Тошко”.Top of Form

Снимка: Facebook

Подобни статии

Top