Футболистите от Реал (Мадрид) не дадоха автографи на феновете в София - DC news

Футболистите от Реал (Мадрид) не дадоха автографи на феновете в София

Футболистите на Реал (Мадрид) кацнаха по обед на терминал 2 на летище София. Играчите на „белия балет” се придвижиха до хотела, в който ще отседнат при засилени мерки за сигурност. Персоналът на хотела е подписал декларации за поверителност и всяка изнесена информация от престоя на отбора в София може да доведе до санкции. До самия хотел достъпът също е ограничен. Белите дойдоха с всичките си звезди, които бяха очаквани от много почитатели и журналисти.

Кристиано Роналдо, Икер Касияс, Хамес Родригес, Гарет Бейл и компания избягаха от стотиците българи, които очакваха да получат автограф от любимците си. Вратарят Икер Касияс, португалецът Роналдо и Марсело поздравиха феновете, като вдигнаха ръка преди да се качат в автобуса. Тренировката на испанския тим е днес от 19 часа като само първите 15 минути са открити за журналисти. Достъпът на привърженици е строго забранен.

Пред националния стадион „Васил Левски” ще бъдат поставени специални заграждения, за да блокират движението. Час по-рано треньорът на гостите Карло Анчелоти ще присъства на задължителната пресконференция. Настоящият носител на трофея излиза срещу „Лудогорец“ утре в мач от групите на Шампионската лига.

Подобни статии

Top