Хванаха петима пияни зад волана

Две бързи полицейски производства са започнати срещу двама шофьори в Пловдив. В първите минути на деня, полицаи спрели за проверка лек автомобил “Форд” на ул. “Крайречна”. Алкохолната проба на водача – Т.И. /40 год./ от с. Войнягово, отчела 1.41 промила алкохол в издишаният въздух.

Другият почерпен водач бил заловен на ул. “Иван Ст. Гешев”. П.Н. /25 год./ от Пловдив бил седнал зад волана на лек автомобил “Хонда” с 1.83 промила алкохол. На нарушителите е наложена мярка за 24-часово задържане и предстои докладване на материалите на прокуратурата.

Други двама почерпени шофьори са били установени в Карлово. Вчера, около 11.30 часа на улица в града е бил спрян за проверка лек автомобил “ВАЗ” без регистрационни табели. Освен това нарушение, алкохолната проба на водача Х.П. /19 год./ от Калофер, отчела 1.62 промила. Вторият нарушител е 51-годишна карловка. Около 20.00 часа М.В. управлявала лек автомобил “Фолксваген” по ул. “Васил Караиванов” в града, с 2.21 промила алкохол. Образувани са бързи полицейски производства по описа на РУ Карлово.

Около 2.00 часа сутринта в ареста на Четвърто РУ Пловдив бил задържан 45-годишен мъж от село Цалапица. На пътя между село Цалапица и Съединение служителите на РУ Стамболийски, спрели за проверка лек автомобил “Мерцедес”, управляван от А.С. Алкохолната проба на водача отчела 2.06 промила алкохол. Той е бил задържан за 24-часа и срещу него е образувано бързо полицейско производство.

Подобни статии

Top