Хебър изпрати с почести Любослав Пенев

Клубът от Пазарджик ще играе за първи път за трети пореден сезон в елита, класира се на полуфинал за Купата на България и написа нова история

ФК Хебър (Пазарджик) се разделя с треньора си Любослав Пенев, обявиха официално от клуба днес.

„Горещо благодарим на Любослав Пенев и екипа му за съвместната ни работа през последните 14 месеца. Заедно преминахме през много трудности. Изживяхме уникални и незабравими положителни емоции. Постигнахме безпрецедентни резултати. Написахме нова история на клуба. Хебър реализира най-значимия си трансфер от началото на Милениума и се класира за първи път на полуфинал за Купа България. Хебър ще играе за първи път трети пореден сезон в елита. Сигурни сме, че Любослав Пенев ще остави завинаги частица от себе си в Пазарджик – в клуба, на стадиона, в сърцата на феновете. ФК Хебър пожелава най-сърдечно на Любослав Пенев успех в бъдещата му работа, здраве и още много щастливи мигове край футболния терен“, се казва в съобщението в официалния сайт на „зелените“.

Любослав Пенев пое клуба през март 2023 година. Бившият национал спаси Хебър от изпадане във Втора лига през последните два сезона.

Източник: БТА, ФК Хебър Пазарджик