Хелоуин наближава! Ето къде да отидем на парти в Пловдив

В нощта на 31 октомври срещу 1 ноември из Пловдив ще витае духа на Хелоуин. През последните години Вси Светии придоби голяма популярност у нас. Хелоуин треската завладя малки и големи и всички се надпреварват да измислят как да се маскират, за да изглеждат възможно най-страховито.

За да прекарате подобаващо празника, ние събрахме предложенията на водещи клубове в Пловдив, където може да отпразнувате Хелоуин.

Точно в 19 часа започва Halloween партито в Рок кафе „БезистенЪ“. Шотове за костюмираните, много музика и забавление очакват всички чак до полунощ.

„Нещо цветно“ ще се случи и в клуб „Библиотеката“. Какво са ни подготвили навръх 31 октомври организаторите, предстои да разберем. Всички, които имат желание да се забавляват и танцуват, са добре дошли.

Награда за най-добър костюм ще има и в  Encanto – bar & diner. Облечете се като любимия си герой или артист и се впуснете в забавната надпревара.

Парти със специалното участие на група Обратен ефект организират в „Полинеро плейс“, за да отбележат подобаващо Вси Светии. Тези, които помнят миналогодишния купон, със сигурност ще изберат емблематичния клуб, за да купонясват до зори.

В  „Апартамент 101“ партито за Вси Светии започва точно в 20:30 часа.

На Хелоуин  в бар Грамофон ще се браним от лошите духове със силата на rap, trap, bass, groove, breakbeat и electro музиката, а зад пулта застава специално събрана за целта четворка от тежката DJ артилерия на Пловдив за осемчасов мега купон.

Началото е в 21,30, входът е 2 лв., а ако отидете до 22,59 часа ще влезете гратис. Единственото условие е да имате навършени 18 години.

Страшно DJ парти от 14 до 19 часа ще се вихри и в МОЛ „Пловдив“. Преди него,  от 11 до 12:30 часа в търговския център ще се състои и забава за най-малките. Малчуганите ще имат възможност да получат своя мечтан хелоуински грим, както и много лакомства.

Хелоуин може да е празник, взет назаем, но пък е харесван от малки и големи и е още един чудесен повод за купон. Не го пропускайте!

 

 

 

 

Подобни статии

Един коментар

  1. Matito Pojoron написа:

    за мен партито ще е в Sound Trap.Според ФБ,това е партито събрало най-много потвърдили „ще отида“

Top