Хиляди станаха на крака за Аян Садъков!

aqnsadakov

Най-емоционалният момент от Черно-бялата Коледа бе свързан с легендата на Локомотив Пловдив и българския футбол Аян Садъков, който се бори с ужасната болест амиотрофична латерална склероза. Под бурните аплодисменти на залата той получи специален плакет от името на феновете на черно-белите.

Бе пуснат видеоматериал за успехите на Садъков по футболните терени, както и мнението на бившите футболисти на Локомотив Христо Бонев, Георги Василев, Христо Колев, Стефан Драганов и Румен Стайков.

По телефона директно в залата се включиха още бившите съотборници на Аян от националния отбор Стойчо Младенов и Пламен Гетов, а беше прочетено и изявление на Николай Илиев.

Гост на Черно-бялата Коледа беше и Ивона Илиева, племенничка на Георги Илиев – човекът, с когото са свързани най-големите успехи на Локомотив Пловдив. Заедно с нея на сцената излезе и шампионът от 2004 година – Георги Петров.

Той се обърна към феновете в залата да продължават все така да подкрепят любимия си отбор и пожела черно-белите в най-скоро бъдеще отново да се върнат в челните позиции в първенството на България.

По традиция на Черно-бялата Коледа бяха отличени и най-добрите юноши на клуба в три основни категории – деца, младша възраст и старша възраст.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top