Хиляди пиха вино и ядоха италиански маслини на Винария и Фудтех (СНИМКИ) - DC news

Хиляди пиха вино и ядоха италиански маслини на Винария и Фудтех (СНИМКИ)

Хиляди посетители пиха вино и ядоха италиански маслини на изложенията „Винария“ и „Фудтех“ в Пловдив, видя репортер на DCNEWS. Напливът от желаещи да опитат квалитетни вина, здравословни храни, месни продукти и италианска кухня надхвърли очакванията на организатори и изложители.

Мераклиите да посетят двата форума, разположени в две свързани панаирни палати, бяха възнаградени с множество промоции, дегустации, възможност да си закупят и поръчат продукти, а дори и да се снабдят с рецепта за приготовлението им.

Масово хората се тълпяха около щандовете за вина, където вървяха дегустации на различни продукти. Междувременно служители на панаира сменяха непрекъснато чашите, които не достигаха за желаещите да опитат божествения елексир. Много от мераклиите впоследствие имаха пламъче в очите и леко залитаха на излизане от палатата.

На „Винария“ по традиция бяха представени технологии и съдове за производство на вино и спиртни напитки. Имаше дори инсталации за бутилиране на прясно мляко. На изложението са показани новите колекции вина на близо 50 български и чуждестранни изби и винпроми. Всички те са разположени  в Града на виното.

Мегафорумът за агробизнес, вино и храни продължава до 28 февруари, а в последния ден ще бъдат обявени имената на гостите, спечелили награди, осигурени от Международен панаир Пловдив.

Вижте и галерия със снимки от „Винария“ и „Фудтех“!

Подобни статии

Top