Хитовете на ABBA ще звучат в Пловдив

Сръбските музиканти от ABBA REAL BAND Serbia ще зарадват пловдивчани в зала С.И.Л.А.

След като направиха два успешни концерти у нас, сръбските музиканти от ABBA REAL BAND Serbia, които обикалят цяла Европа с вечните песни на шведската четворка, ще зарадват и пловдивчани  в зала С.И.Л.А.

Изпълненията им накараха всички зрители в столичната зала на Софийската филхармония и във варненския Фестивален конгресен център да станат на крака и да танцуват.

От 19.30 часа в пловдивската зала С.И.Л.А. ще звучат на живо, без никакви подложки, златни хитове като Happy New Year, Moneymoney, Waterloo, Chiquitita, Dancing Queen, Mamma Mia, S.O.S. и други любими песни на ABBA в изпълнение на изключително емоционалните музиканти от западната ни съседка.

Те вече показаха на българските зрители, че като истински балканци са с  гореща кръв и знаят как се прави шоу. А двете красиви певици Невена Бранкович и Милица Янкучич ще впечатлят истински мъжката част от публиката.

Организаторите се предвидили за гостите златна изненада в края на вечерта. Срещу закупен билет те могат да спечелят скъпо златно бижу от известен български бранд. Победителят ще бъде изтеглен от артисти, от кутията с номера на ред и място, на случаен принцип.

Капитанът на „Ботев“ Пловдив и трикратен футболист №1 на България Ивелин Попов ще подари фланелка с автограф.