Хомосексуалността довела до изчезване на Хомо еректус видове

Ново проучване, направено от Института по Креационна биология в Барселона, Испания, твърди че Изправеният човек /Хомо еректус/ е изчезнал преди близо 2 милиона години заради атипичните си сексуални предпочитания.

Според последните археологически доказателства, намерени в района на Palau Pe Dang в Индонезия, тези предци на съвременните хора били хомосексуални, голяма часто от тях образували двойки с представители на техния собствен пол, което довело до рязко намаляване на популацията им, смята един от водещите изследователи, учен-креационист и божи служител, Емануел Фортес.

„Мнозинството от останките, открити при разкопките бяха от мъжки пол“, обяснява биологът, който работи в областта на еволюцията на видовете. По думите му вулканично изригване затрупало племето с пепел, докато членовете му спели. Позицията на останките от скелети ясно показвала необичайни сексуални практики между мъжките екземпляри от групата, допълва Фортес, който обяви резултатите от изследването по време на пресконференция през изминалата седмица.

Рязък спад

Според анализ на глобалните геноми, публикуван преди седмица в списание Science, ДНК на Хомо еректус рязко намалява в рамките на човешкия генофонд от преди 2 милиона години  – феномен, до момента необяснен от традиционната наука.

„ДНК изследванията, направени от членовете на ЛГБТ общността по целия свят ясно показват, че остатъци от ДНК на Еректус, присъстват в много по-голямо количество в ДНК на  хомосексуални,  отколкото в хетеросексуални човешки групи. Учените досега са отхвърляли този факт и са го определяли като псевдо-наука, но цифрите не лъжат“, обяснява зам.-директорът на Музея на Сътворението, в Солт Лейк Сити, Юта.

Предупреждение към човечеството:

Биолозите, които изследват еволюцията и учените-креационисти са твърдо убедени, че последните проучвания не трябва да се отминават с лекота.

„Ако човечеството се стреми да оцелее, трябва да се поучи от уроците на миналото“, обясни Емануел Фортес по време на четиричасова конференция. „Хомо еректус е изчезнал поради своята непокорност и опита да се противопостави на природните закони на Земята, като така се е самоунищожил. Това е ясно предупреждение към човечеството, че подобно неестествено поведение от страна на хората, ще доведе до пълното ни унищожение като вид“, допълва той.

Френологическо проучване на най-големия съществуващ череп на Хомо еректус, направено от Института за Креационна биология в Барселона доказа, че мозъкът на този вид е бил изключително ориентиран към сексуални действия с възможно девиантно и нехарактерно за природата поведение“, разкри изследването.

Източник: worldnewsdailyreport.com
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top