Месечен хороскоп за април 2016 г.

Овен
Много неща ще са възможни за Вас през този месец , с изключение на едно: по никакъв начин няма да можете да скучаете. Приливът на енергия, който ще усещате, ще Ви тласка там, където е най-натоварено. По течение на обстоятелствата ще се окажете в зоната на повишено внимание на заобикалящите и затова е задължително да се грижите за собствения си имидж. Периодът ще се характеризира и с много интересни и важни запознанства, които ще имате желание да продължат ако не безкрайно, то поне дълго., като например някое да прерасне в сериозна връзка. Задължителното е, да не чакате, а да вземете ситуацията в свои ръце На практика в момента избирате Вие и съответно първата крачка трябва да е Ваша. Оптимизмът, заедно с мощната енергия, която притежавате, ще позволят да доминирате над обкръжаващите , което значи, че трябва да действате!

Телец
Донякъде активността Ви ще се понижи, независимо дали ще се почувствате уморени, или ще бъдете обхванати от мързел и ще искате да се отдадете на бездействие. Най-доброто, което може да направите е, да се откажете от активния светски живот и да приключите с недовършените работи а също и да преосмислите онова, с което сте се занимавали до момента. Едва ли ще имате желание да бъдете в шумни компании, но ако седнете на разговор на четири очи с някого, той ще е задушевен и приятен и дълго ще го помните. Всъщност най-важният Ви успех през този месец може да стане намирането на истински съюзник – достатъчно чувствителен и разбиращ, за да вникне във Вашите проблеми и достатъчно зрял и отговорен, за да помогне за тяхното решаване.

Близнаци
Очаквайте успех в работата и кариерно израстване, като това може да се окаже свързано с придобиване на нови знания или професия, но най-добре ще бъде, ако бъде придружено с документ. Ако например учите английски, постарайте се да получите международен сертификат. За професионалното Ви издигане ще способстват не само придобитите знания ,а и ще е нужна напрегната и отговорна работа. Ще се наложи да се захванете с решаване на сложни задачи, за решаването на които ще е нужен творчески подход. Просто няма да можете да следвате старите схеми и да вървите по утъпкани пътеки. Може да се стигне и до положение да се окажете неформален лидер на някаква група. На практика главен източник на разочарования и радост може да се окаже среща с приятели. От една страна ще научите много приятни новости, а от друга, поради голямото количество контакти, ще изплуват и много покривани неща.

Рак
Може да усетите някакво напрежение във връзка с работата, а причините могат да бъдат напълно обективни като например смяна на ръководството или реорганизация на компанията. Не бързайте да се паникьосвате, защото всяка, наглед и неприятна ситуация може на практика да Ви донесе успех. Дори и това да не стане на тази работа, незабавно ще се открие нещо ново в скоро време. Може да очаквате през този месец и добро парично възнаграждение, което с удоволствие ще можете да похарчите за собствено удоволствие. Ще имате успех във всичко, а това ще Ви даде възможност да се освободите от натрупалите се грижи и задачи с „един замах“. Що се отнася до личния Ви живот, не може да се надявате на някакъв лек флирт, но пък нищо не се знае – животът може да Ви сервира някой сериозен роман. Вашия възлюбен може да се окаже необикновен човек, притежаващ тънка чувствителност и даже феноменални възможности. Подобна проницателност може да Ви се стори като опит за проникване в личното Ви пространство и дори до някъде да Ви дразни, но не го показвайте съвсем явно, защото рискувате да си създадете враг.

Лъв
През този месец ще се чувствате важни и полезни, а всички Ваши пътувания , които няма да са съвсем малко, неминуемо ще се превърнат в гастроли. Ще се радвате на извънредното внимание на хората, пред които се появявате, но не разчитайте на пълно разбиране и всеобща подкрепа. На този етап сте настроени за пренасяне на нови възгледи и оригинално разбиране за света, така че трябва да сте готови за оживени дискусии по действително спорни теми. Каквото и да казват Вашите опоненти, в никакъв случай не се спирайте на половината път към своите цели! Успех ще имате, но за да бъде той пълен, погрижете се не само за съдържанието, а и за формата, под която поднасяте всичко на света: бъдете точни, подробни и едновременно с това – забавни.

Дева
През този месец ще се засили Вашата контактност и общителност и ще станете по-открити за света, който Ви заобикаля. Това ще помогне да решите много наболели въпроси и особено ако става въпрос за покупко-продажба. Може да се заемете съвсем целенасочено с откриване на сметка, регистрация на фирма или решаване на други въпроси, свързани с банки. Само не се увличайте с вземане на кредити, защото ако вземете един и веднага си позволите вземане на следваш, ситуацията може да се окаже трудно контролируема и да се получи ефекта на лавината. Освен това може да си позволите доста покупки, стига това да е в рамките на разумното. Ако имате собствен бизнес, може да очаквате големи сделки и отлични печалби. Препоръчително е само да не купувате автомобил, независимо от това дали е нов или на старо. Моментът просто не е подходящ. Най-добрата инвестиция би била в разширяване на бизнеса.

Везни
Може да очаквате печалба и някакъв успех, но това съвсем не значи, че трябва да хукнете към казиното. Може би е за предпочитане да обиколите книжарниците или щандовете, предлагащи разсад за цветя, като се има предвид, че съвсем скоро ще се запролети. Това пък ще Ви донесе печалба – от една страна това би значело покупка на ценен екземпляр, а от друга – всяко излизане сред хора може да е съпроводено с романтично запознанство. За съжаление последното може да не Ви се отрази много добре – може да донесе отчуждение с предишния партньор и даже развод. Работата е в това, че на фона на многобройните лични победи над противоположния пол може да изгубите желание да решавате натрупаните проблеми в предишните отношения. Що се отнася до по-практичните въпроси, може да се надявате на нова, по-изгодна работа, а и новото може да се окаже добре забравено старо. Изгодна може да бъде работата в къщи и ако имате нещо такова предвид, започнете незабавно ремонт. Внимавайте само той да не се окаже прекалено мащабен…

Скорпион
Този месец за Вас ще бъде изпълнен с работа и твърде възможно е, единственият вариант за почивка да се окаже смяната на една дейност с друга. Ще се наложи да вършите доста досадна и трудна работа, като например правене на щатно разписание или длъжностни характеристики. На практика към такива задачи трябва да се подходи доста сериозно и отговорно , да сте точни и да доведете всичко до край. За да се справите с голямото количество работа, без да нанасяте вреда на собственото си здраве, трябва много добре да планирате времето си и даже предварително да обмислите някои детайли. За добра концентрация може да Ви помогнат упражненията по йога , които би било добре да Ви станат ежедневно занимание. На работата Ви също би се приветствала всяка инициатива ли действие, насочени към подобряване на психо климата в колектива. Дори и да се окаже, че на практика работата „изяжда“ цялото Ви време, не съжалявайте – може да се окаже, че съчетавате полезното с приятното! В процеса на решаване на творчески задачи, може да Ви очаква перспективно запознанство.

Стрелец
През този месец сте готови да рискувате и да правите всичко на сто процента, така че Ви очаква успех в съревнования и конкурси, ако, разбира се, сте готови да се пробвате на това поприще. Във всичко друго ще сте не по-малко хазартни, така че ще имате възможност да решите доста важни въпроси, а може би и да получите или достигнете нещо отдавна чакано и желано. Проявете търпение и издръжливост, защото постигнатото до сега може да е заплашено от разруха, а за да вървите напред, трябва да стъпите върху старите успехи. Що се отнася до децата, направете всичко възможно, за да им създадете някаква работа или просто да се чувстват не само ангажирани, но и полезни. В противен случай те час по час ще Ви занимават с какво ли не, и то не по най-подходящия начин или в оптималното време. Добре би било да посещават някакво ателие по интереси или спортни занимания, за да не се окаже, че пролетният прилив на енергия ги е подтикнал към лоша компания или опасно прекарване на времето.

Козирог
Някои обстоятелства, най-вече приятни, ще привлекат вниманието Ви към дома. Възможно е те да са свързани с родителите, а е възможно и да се наложи да организирате някакви семейни тържества. Това може да се окаже подходящ повод да преразгледате своя интериор. Дори и да нямате средства за покупка на нови мебели, опитайте да изхвърлите, или още по-добре да предадете старите си вещи. Ако предстои да решавате имуществени въпроси въобще не се и съмнявайте, че ще успеете. Просто е дошло време, ако искате да решите жилищен въпрос, да действате активно. Много е важно, да обърнете достатъчно внимание на съседите – особено на тези, към които а изпитвате симпатии. Съседът е този, който винаги е най-близо, а един откровен разговор може да превърне повърхностните отношения с редки жестове на внимание, в истинско приятелство.

Водолей
Пренесете своите глобални задачи на практическа плоскост, ако искате да ги решите успешно. Не се затваряйте в себе си , а контактувайте повече с хората, а това обезателно ще активизира Вашите мисли в нужното направление. Освен това у Вас ще се пробуди особено чувство и усет за покупки, така че може да очаквате успешен шопинг, особено на неща, които са свързани с музика, с книги или с мода. Твърде вероятно да започнете да се интересувате от нетрадиционни оздравителни методики (например ароматерапия или пък лечение с музика). Отчитайки тънкостите на Вашите собствени възприятия, може да закупите всичко необходимо, а след това с удоволствие да започнете да усвоявате съответната методика. Всъщност, кой знае? Може това от увлечение да се превърне в занаят и да Ваш допълнителен източник на доходи в бъдеще…

Риби
Нещо ново в живота Ви започва бавно, но сигурно да разширява Вашия кръгозор и да раздвижва хоризонтите на съзнанието. Дали водеща роля в това отношение ще има телевизионен канал или собствената интуиция, никой не може да каже! В резултат на това може да се окаже, че имате желание коренно да промените живота си и да разширите своя кръгозор. Едновременно с това животът ще изисква от Вас ежедневно да извършвате едни и същи повтарящи се действия, което в края на месеца може да Ви доведе до изнемога или досада. Опитайте се да намерите приложение на творческите си сили и няма да е зле, да се опитате да направите нещо в областта на ландшафтния дизайн. Дори и това да не стане, постарайте се привичките, които сте си изградили, да са Ви от полза. Направете всичко възможно да си осигурите подходящо място за предстоящата почивка. Помислете и за някаква игра или лотария, защото е твърде вероятно да имате голяма материална придобивка.

Източник: lamqta.com

Подобни статии

Top