Хороскоп за вторник – 11 април

хороскоп

ОВЕН

Ще сте доста ангажирани днес. Очертават се важни разговори с бизнес партньори. Опитите на някои хора да ви навредят няма да се увенчаят с успех. Най-доброто, което може да направите е да се опитате бъдете по-толерантни. Като цяло денят е благоприятен за всякаква дейност, свързана с контакти, посредничество или търговия. В никакъв случай не действайте импулсивно, а внимателно обмисляйте всяка своя стъпка. Някои финансови постъпления ще направят чудеса за самочувствието ви.

ТЕЛЕЦ

Отнасяйте се с уважение към тези, които ви заобикалят в личен и в професионален план. Ограничете контактите си днес и избягвайте многолюдните тълпи и празните разговори. Опасността от грешки е твърде висока, затова бъдете внимателни да не пропуснете нещо важно. Денят не е подходящ за вземане на важни решения. Днес може да разчитате само на собствените си сили. Не е изключено и някой нарочно да се опитва да ви подведе.

БЛИЗНАЦИ

Внимателно преценете възможностите си за реализация на проектите си, защото вероятността да направите грешка е твърде голяма. Ще трябва да преодолеете много пречки, които ще се изпречат по пътя ви към целта. Не се поддавайте на провокации, защото ще ви тласнат към ненужен риск. Възползвайте се от ситуацията, за да придвижите свой проект. Напредъкът ще ви изненада приятно. Не отхвърляйте никое предложение преди да сте го обмислили внимателно.

РАК

Шансът да успеете днес е много голям, но едновременно с това обстоятелствата са твърде деликатни. Неприятни ситуации може да предизвикат обратен ефект. Няма да сгрешите ако се доверите на интуицията си. Повечето от времето си днес може да посветите на нови проекти. Притесненията ви скоро ще останат в миналото, а вие ще продължите напред към по-високо професионално развитие. Не позволявайте на комплексите и маниите да ви завладеят и да ви попречат.

ЛЪВ

Благоприятен ден за всяко важно дело. Не е изключено обаче вашата потребност от признание и поощрение да ви създаде много проблеми с шефовете или отрицателно да повлияе на авторитета ви. Ще се сблъскате с неочаквани препятствия на работното място. Ще се наложи да приложите максимум усилия, за да излезете от създалата се ситуация. Новата информация ще ви бъде от полза, затова не губете време и я потърсете. Ако почувствате физическа слабост непременно се обърнете към лекар. Има риск от раздяла или отчуждаване с близък човек.

ДЕВА

Днес осъществяването на плановете ви може да бъде възпрепятствано заради недостиг на време, средства или неувереност в това, което правите. Хората, на които сте разчитали да ви помогнат, също може да липсват. Повишената ви емоционалност ви кара да губите вяра в себе си при всяка неочаквана неприятност. Това не е най-подходящия момент да започвате ново начинание, а също и да се опитвате да придвижите дългосрочен проект, за който е необходима сериозна правова и финансова подкрепа. Работете за духовното си развитие или се отдайте изцяло на любимия човек.

ВЕЗНИ

Моментът не е подходящ да се опитвате да се утвърдите в професионалната сфера или да демонстрирате своите делови качества и превъзходство над другите. Възможни са разногласия с ръководството или по-старшите колеги. Ако вашите планове се окажат неизпълними не се огорчавайте. Отложете реализацията на своите намерения, но все пак не вдигайте ръце от всичко и не се поддавайте на негативни емоции. Забравени емоции могат да избухнат при среща с отдавна забравена любов. Ако вече имате сериозна връзка не се поддавайте на старите емоции.

СКОРПИОН

Не е желателно да ускорявате професионалните и семейните промени, да форсирате юридически процедури или да избирате учебно заведение. Далечните пътувания или преместване в чужда страна и адаптирането към местните обичаи ще ви затруднят и ще бъдат съпроводени с много пречки. Днес не се опитвайте да изяснявате отношенията си с другите, особено ако са по-възрастни или живеят надалеч, авторитетни личности. У дома също проявявайте дипломатичност и разбиране и ще си спестите много проблеми. Възможно е да се почувствате самотни и неразбрани.

СТРЕЛЕЦ

Денят не е подходящ за нови начинания или да се впускате в авантюри. Постарайте се да довършите започнатото. Отнасяйте се с деликатност към чуждите правила, закони и предпочитания на другите хора, особено ако са по-възрастни или стоят над вас в служебната йерархия. Същото се отнася и за финансовата сфера и чуждо имущество. Бъдете предпазливи и загрижени. Това ще ви спести не само време и нерви, но и доста пари. Не давайте прибързани и лекомислени обещания. Неспазването им може да застраши семейните отношения.

КОЗИРОГ

Хората около вас може да са особено раними и уязвими психически. Могат да станат подозрителни и изменчиви. Ако в семейството ви избухне спор, особено с родителите ви, постарайте се да изгладите проблемите самостоятелно. Препоръчително е да спазвате дистанция с деловите партньори, клиентите или доставчиците. Неподходящо време за преговори и сключване на договори. Ако все пак подпишете договор или направите твърда договорка рискувате да работите в некомфортни за вас условия и при това за дълго.

ВОДОЛЕЙ

Натрупала се е ужасно много скучна работа, с която все пак ще трябва да се справите. На работното място също може да се появят проблеми от различно естество. Безпорядък, студ, невъзможност да изпиете любимото си кафе на спокойствие или отсъствие на подходящия помощник ще отровят деня ви. Времето също може да не ви достига, за да се справите качествено с работата си. Само вашата решителност ще ви помогне да издържите на всички предизвикателства. Запазете личното си мнение за себе си, за да не предизвикате спорове у дома.

РИБИ

Личният ви живот и най-вече интимните ви любовни отношения може да станат причина за негативни преживявания. Децата също могат да ви създадат тревоги, свързани със здравето или безопасността им. Ако сте решили днес да се отдадете на почивка, прекарайте деня в тесен семеен кръг и се откажете от развлеченията. Все едно няма да изпитате никакво удоволствие от тях. Първата половина на деня изобщо няма да е успешна за работа, а възникващите обстоятелства ще ви накарат да преразгледате плановете си за бъдещето.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top