Хороскоп за вторник – 16 август

ОВЕН

Не смесвайте работата и любовта. От това нищо няма да излезе. В професионалната сфера рутинната работа трудно ще ви се удава. Въпреки това не експериментирайте прекалено и вместо да постигнете вътрешна свобода да се окажете въвлечени в проблеми и загуби. Имате желание да промените обкръжението си, влече ви новото и неизвестното. Научната дейност, изобретенията и новите идеи ще ви донесат успех.

ТЕЛЕЦ

Очакват ви приятни запознанства, които могат да прерастнат в нещо по-сериозно. Най-накрая ще може да покорите обекта на своето желание. Денят е подходящ за сделки с недвижимости и финансови операции. Пътуванията по-добре отложете. В професионалната сфера бъдете внимателни, за да не допуснете сериозни грешки, които да се отразят на кариерата ви и деловата ви активност. Не позволявайте на въображението ви да вземе връх и реално оценете своите възможности.

БЛИЗНАЦИ

Въздържайте се от финансови операции или сключване на финансови сделки. Ще ви преследват неудачи или сериозни трудности в професионалната дейност. Чувствате се малко неуверени и нерешителни. Опитът на близките и приятелите ви ще ви окаже незаменима помощ. Предстои ви пътуване, през което може да научите много любопитни неща. Не се карайте с близките си днес и не страдайте прекалено за любовните разочарования.

РАК

Възможно е днес отношенията ви с околните да са нестабилни. Направете компромис, за да не се окаже, че отношенията ви с близките ви хора са претърпели катастрофа. Не губете самообладание, с времето нещата ще се изгладят. Не слушайте чужди съвети как да решите отношенията си с любимия. Вие най-добре знаете как да разплетете заплетените си любовни истории. По-късно през деня се опитайте да се уедините у дома си, отдайте се на любимо хоби и спокойни занимания. Бъдете внимателни. Има риск от нараняване.

ЛЪВ

Не е лошо днес да станете по-рано и да се заемете със своите недовършени дела. След това може да се захванете с нещо ново. Намерете си хоби или се заемете със спорт. Обкръжението  ще ви подкрепи със съвети или дела. Проявете творческите си способности и се заемете с реализацията на мечтите си. Не е изключено ново увлечение. Неочаквана среща или изгодно предложение, което може да използвате с максимална изгода за вас.

ДЕВА

Кипите от енергия и ви се иска да работите и помагате на всички. Да бъдете навсякъде едновременно. Но не се захващайте с дългосрочни проекти, защото ентусиазма ви скоро ще спадне и ще се наложи да работите против желанието си. Гледайте на работните задачи хладнокръвно и реално преценете възможностите си. Може да поработите и върху здравето си. Изберете си подходящ режим на живот и ще се удивите от резултатите. Фигурата ви ще е прекрасна и всички системи ще работят прекрасно.

ВЕЗНИ

Следвайте плановете си и вървете към поставената цел. Любимия човек ще ви вдъхновява за подвизи. Търсете нови източници на доходи, планирайте новите стъпки и новите цели.  В любовните отношения се увеличава желанието за чувственост и физическа близост. Жените ще са склонни да се подчиняват на волята на силни мъже. Приемете живота такъв какъвто е и не се опитвайте да променяте нищо.

СКОРПИОН

Светли идеи ще ви вдъхновят и ще намерите желаещи да ви помогнат да ги въплътите в живота си. Пътешествайте, общувайте, променете някои навици и не изпускайте своите шансове. Моментът е подходящ за решителни действия. Ако досега не сте намерили сили да решите нещо важно моментът е подходящ да започнете. Ако възникнат трудности без опасения може да се обръщате към висшестоящите или приятелите. Използвайте всяка възможност да подобрите живота си.

СТРЕЛЕЦ

Днес много неща могат да ви провокират към спорове, конфликти и недоразумения. За да се справите с текущите проблеми, работете в уединение. Обмислете добре желанията си и от какво точно се нуждаете в живота си. Вечерта се отдайте на мечтите си и няма да усетите как те ще започнат да се реализират. Нова любов ще ви вдъхнови и ще обсеби живота ви. Не се съпротивлявайте на чувствата си. Именно любовта ще формира личността ви.

КОЗИРОГ

Активността щебъде силната ви страна днес. Всичко ще ви се получава лесно, другите ще ви хвалят и превъзнасят. Не се възгордявайте, защото успехът бързо може да ви забрави. Разгледайте внимателно новите делови предложения и се възползвайте максимално от тях. Благоприятен период за любовните и семейните отношения. Проявете внимание към по-възрастните. Посетете родителите и близките си.

ВОДОЛЕЙ 

Денят е подходящ за лична равносметка. Разгледайте професионалната сфера, битовите проблеми и любовните дела определете приоритетите си. Ясно ще разберете от какво се нуждаете и какво сте постигнали вече. Направете плановете си за бъдещите си действия. Днес сте в състояние трезво да преценявате ситуацията и да вземате прибързани решения. Успешно начало на нови проекти и идеи, строителство, ремонт. Не бързайте да сменяте работата си, но внимателно разгледайте всяко предложение.

РИБИ

Признанието и успехът ви са гарантирани само ако действията ви се основават на реална преценка на ситуацията. Посветете деня на културни мероприятия, заедно с децата, което значително ще разшири интересите си. Това е особено важно за вас. Отслабените ви защитни сили може да бъде причина за здравословни проблеми. Намерете изход за негативната енергетика, която ви превзема отвътре. Подарете си спа-процедура, посетете изложба или концерт.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top