Хороскоп за вторник – 16 май

ОВЕН

Противоречиви емоции днес ще се сменят непрекъснато. Лесно ще се палите, но и много бързо ще изстивате до пълно безразличие. Ще се наложи да се съобразявате и да сменяте тактиката в общуването с другите в зависимост от ситуациите. Бъдете внимателни дори и в дребните неща, за да не допуснете грешки и сериозни проблеми. Възможен е и неочакван обрат в събитията. Трябва да действате решително и да проявявате инициатива. Не чакайте проблемите да се решат от само себе си. Положените усилия ще ви донесат успех в работата и ще може да разрешите и някои важни лични проблеми. Някои нови идеи ще ви дадат шанс да изпитате силите си на ново поприще.

ТЕЛЕЦ

Днес може да постигнете успех в много сфери от живота си. Важното е правилно да прецените силите си и да се съсредоточите върху практическите задачи. Финансовите затруднения може да преодолеете с помощта на близък приятел, който има практически бизнес опит. Не са изключени някои работни проблеми, заради които няма да успеете да довършите започнатите дела до край. Но вината няма да е ваша, затова проявете снизхождение към чуждите слабости. Съдбата ви закриля и ви очакват много приятни моменти. В личните отношения се развиват хармонично и се радвате на доверието и разбирането на най-близкия ви човек.

БЛИЗНАЦИ

Успешен ден, през който добре ще се справяте с работата си и ще постигате отлични резултати. Това няма да остане незабелязано и скоро може да получите интересни предложения за по-нататъшното си професионално развитие. Разходите днес почти ще надхвърлят доходите ви. Някои битови нужди значително ще натежат на бюджета ви. Бъдете реалисти в деловите контакти с партньорите си и при сключване на сделки. Съществува риск от измама или финансови загуби. Не бързайте да се радвате на някои любовни завоевания, бъдете по-предпазливи при избора си на партньор.

РАК

Днес сте в прекрасно настроение и това се отразява на всички, които са около вас. Денят обещава успех в деловата активност, пътуванията, служебните контакти и общуването в семейството. Планомерната и упорита работа ще ви донесе успех в професионално отношение. Ще имате възможност да обмислите и решите важни въпроси и да определите плановете си за бъдещето. Не се задържайте прекалено на работното място, отделете време за разходка и почивка. Ярка любовна интрига ще разнообрази любовния ви живот и може дори да внесе малко пикантност в него.

1 2 3

Подобни статии

Top