Хороскоп за вторник – 2 август

Месечен хороскоп за ноември

ОВЕН

Денят ще бъде доста напрегнат. Моментът е подходящ за довършване на започнатите проекти. Най-добре отложете важните срещи за утре. Не проявявайте излишна активност и бъдете внимателни при оформяне на документи, обучение или преподаване. Възможни са грешки или неразбиране. Особено внимателни да бъдат хората, заети в сферата на обслужването. Всеки момент може да възникне недоразумение или спорове с клиенти. Вечерта се постарайте да прекарате у дома.

ТЕЛЕЦ

Въпреки напрежението на работното място ще успеете да завършите повечето от започнатите задачи. Възможни са някои успехи в личните дела, но в материално отношение ще имате доста трудности. Дори може да се получи влошаване на финансовото ви състояние, тъй като не сте в състояние да се ориентирате правилно в итуацията и да вземете адекватни решения. Старайте се да не избухвате дори да се чувствате притиснати от партньора, за да не предизвикате голям конфликт у дома.

БЛИЗНАЦИ

През първата половина от деня се опитайте да не прехвърлите своите грешки върху партньорите си. Гордостта и ревността могат да ви накарат да вземете грешни решения за някои лични отношения. В работата обмислете добре своите идеи, вашето колебание и нерешителност може да ви накарат да изпуснете добри възможности. Втората половина от деня ще е по-успешна и ще ви даде възможност добре да начертаете бъдещите си планове за постигане на желаните цели и да прецените своите възможности.

РАК

В семейните отношения всичко е наред, но в материалната сфера няма да успеете лесно да решите възникващите проблеми. Контактите и комуникациите  с деловите партньори ще бъдат затруднени, особено ако са свързани с дейност в чужбина. По-добре отложете деловите мероприятия за по-късно през деня. Тогава много въпроси ще се решат благоприятно и с по-малко усилия. Хората с творчески професии днес ще могат по-успешно да се реализират. Интересни събития ви очакват в личния живот.

ЛЪВ

Не отлагайте решаването на някои битови проблеми, които могат да станат причина за семейни конфликти. Денят е благоприятен за делова активност стига да не се стремите на всяка цена вие да начело на всеки проект. Проявете повече такт и демократичности и ще успеете да реализирате много творчески планове. Конструктивният диалог ще е само от полза. Във финансовите дела бъдете много внимателни и предпазливи. Романтична среща или общуването с близък човек ще ви донесат облекчение и радост.

ДЕВА

Днес успешно ще проявите своя професионализъм и таланти като участвате в мащабни проекти. Пред вас ще се открият завладяващи перспективи, които ще ви помогнат да създадете по-добър живот за вас и вашите близки. Деловите контакти или лични запознанства ще ви помогнат да се придвижите напред в професионално отношение. Вечерта спокойно може да се предадете на романтични преживявания и емоции. Срещи с интересни хора ще ви доставят удоволствие.

ВЕЗНИ

Днес повече от друг път ще се наложи да проявите търпение и дипломатичност особено в отношенията си с близките и съседите. Бъдете сдържани, за да не ви се наложи после дълго да се опитвате да възстановите прекъснатите отношения. Възможни са някои финасови приходи или примамливи предложения, но като цяло се чувствате уморени  и не сте в състояние да вземате важни решения. През втората половина се заемете да планирате и детайлно да организирите работата си през следващите дни, за да не се изтощите прекалено.

СКОРПИОН

Сутринта ще се наложи да решавате финансови проблеми. От вас ще се изисква пределна концентрация, за да не допуснете грешки, които могат да ви струват скъпо. Нуждаете се от почивка, за да дадете възможност на претоварената си нервна система да се възстанови. Вечерта вашите близки ще ви натоварят със своите проблеми, опитайте се да ги изслушате и да им помогнете според възможностите си.

СТРЕЛЕЦ

Съсредоточете се върху главните си задачи и не губете време за маловажни неща. В отношенията ви с околните ви преследва някаква параноя. Никой от колегите ви не ви следи. Напротив те се възхищават на вашата работоспособност. Твърде е възможно да постигнете успех и в някои особено честолюбиви замисли и цели. Финансовите операции и сделки ще ви донесат желаните резултати. Интересно запознанство ще обсеби за дълго мислите ви.

КОЗИРОГ

Всички пътища са открити пред вас. Може да учите, пътешествате или да се усъвършенствате. Днес ще вземете важни решения, които ще ви помогнат да постигнете някои двои цели. Комбинацията от фантазия и тщестлавие може да ви донесе съкрушителен неуспех или напротив невероятен успех. Следете развитието на ситуацията и не изпускайте инициативата. Вечерта ще се наложи да се въздържате от излишна агресивност и ярост при решаването на семейни въпроси. Така ще избегнете негативното настроение у дома.

ВОДОЛЕЙ

Придвижването ви напред в професионално отношение ще бъде отложено за неопределено време. Някои ситуации могат да ви накарат да проявите неподозирани страсти и бури от чувства. Не бъдете прекалено оптмистични. Животът ви готви изненади, не всички, от които благоприятни. Спокойно и без да бързате довършете започнатите неотложни задачи. През втората половина от деня бъдете особено внимателни при решаване на финансови въпроси.

РИБИ

Днес е възможно да се сблъскате с неразбиране и проблеми в отношенията с колеги и близки. Домашните проблеми може да попречат да се справите успешно със служебните си задължения и дори да навредят на кариерата или да съсипят репутацията ви. Твърде е възможно хора, които считате за свои приятели и сътрудници, да ви предадат. Съгласете се на компромис в някои отношения, за да не изострите ситуацията до крайност. Съхранете стабилността в семейството си и не се поддавайте на емоциите при вземане на важни решения.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top