Хороскоп за вторник – 21 юни

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Вторник разкрива добри възможности за делова изява и печалби, ориентирайте се по приятелите си. Овните са се сблъскали с немалко пречки и проблеми в работата, за някои си имат и те вина. Анализирайте ситуацията, ще получите съвет и услуги, ще ви поканят в по-успешен екип. Вие също сте от полза за свои колеги и близки с бдителност и опит, за финансите бъдете най-строги.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Във вторник не се хващайте с нови инициативи, не е време да осъществите идеите си, още по-малко – да ги налагате на колеги и близки. Телците да бъдат търпеливи и бдителни и особено ако имат здравословни проблеми. Други може би изживяват любовни огорчения и искат да компенсират това, ще стане, но не веднага. Огледайте се, има свестни хора около вас, търсете такива за дружба…

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Днес и в следващите дни не се претоварвайте с работа, нужно ви е укрепване, тонизиране. Група Близнаци не са във форма поради домашни проблеми, изясняването с близки няма да е бързо, да не коментират пред познати. Едно, че няма да помогнат, второ – преживявате пак ядовете. Ако планирате делова и обществена изява, гответе работата, не слушайте чужди разколебаващи съвети.

РАК (21.06 – 21.07)
Сега в работата се очертават доста пречки, но това не ви притеснява. Раците имат доста приятели и познати, които ще им помогнат за отстраняване на проблемите, съвместна дейност е оставила добри впечатления у мнозина. Искате услуги за по-дребни и технически неща, но идеята си е ваша и така част от зодията ще завоюват признание, за печалби и добра позиция не се съмняват.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Във вторник се връщате към теми от миналата седмица, имате енергия да се справите с тях. Лъвовете и Везните могат да разчитат на добри постъпления, както се казва – жънат това, което са посели… Готови сте да разтворите кесия за удоволствията и на близки, ала е по-разумно да се ограничите наистина в нужни покупки и да пестите, да мислите за вложения. Съобразете се с пазара…

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Този вторник вие и Везни залагате на промени, може да са в сферата на делово партньорство. Девите да не проявяват припряност, някои колеги и познати не приемат веднага предложенията, а и самите идеи имат нужда да се доогледат, да се подготви изпълнението. По-младите предлагат смели неща и все пак да не се противопоставят на възрастни и опитни колеги, не им мислят лошо сега.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Във вторник вие и Деви се стремите към промени в деловата сфера. Везните като Лъвовете имат късмет и за изяви, и за добри приходи. При мнозина се очертават трайни облаги, нагаждат се чудесно към плановете на нови шефове, успяват да заемат възлови позиции в екипа си. С такт привличате симпатии, а когато трябва, работите здраво, само не бива да прибързвате, да не сгрешите.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
От събота сте подчертано любезни с околните, стремите се да обсъждате общи теми, но не е време да се връщате към старите си планове и уговорки. Група Скорпиони са ентусиазирани и от нови идеи, но все пак да внимават да не засегнат неволно някого в досегашния си приятелски кръг или други близки. Възможно е да развалите отношения, а едва ли ще бъде от полза за изявата ви.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Пълни сте с енергия и няма да искате да уреждате спорове с околните чрез дипломация и отстъпки. Стрелците да намалят патоса, не е момент да усложняват отношения, да пилеят необмислено средствата, а често ще са на границата между успех и несполука. Даже да прокарате силово свои идеи, после може да съжалите за направеното, оказва се, че не е било от полза на вас.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Вторник е ден на променливо делово темпо и още по-непостоянен успех, така че бъдете много внимателни при изпълнение на задачите си. Доста Козирози се притесняват и за работата на близки и приятели, но това едва ли е твърде резултатно. Каквото можете – помогнете, те да си носят отговорностите. Други се радват и на малки постижения, отвоювани са с упорит труд и принципност.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Днес и утре очаквайте нови възможности за изява и печалби. Е, може да не са точно тези, които Водолеите са си представяли, за самостоятелните им проекти има пречки, нужно е да привлекат шефското благоволение. Не сте търпеливи, но в името на работата ще обяснявате, ще предлагате компромиси. Някои май предпочитат да създадат екип, приходите са си сигурни, славата идва по-сетне.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Във вторник е добре да се държите настрана от спорове, които не засягат пряко работата ви. Едно, че Рибите не обичат конфликтите, второ – нека да преценят и актуалността на свои идеи за изява и печалби. Имате опоненти, ако имате и силни доводи и доказателства, ще се опрете даже на шефове, но с такт. Други „замразяват” проект до по-благоприятен момент, инатът носи повече минуси.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top