Хороскоп за вторник – 28 юни

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Във вторник вие и Деви трябва да бъдете бдителни в работата, за да няма неприятни изненади. По-скоро неприятни последици от изненадите, сега мнозина ви предявяват претенции, променя се и ситуацията в деловата сфера. Овните обаче са вложили толкова труд и енергия в задълженията си, че могат да бъдат сигурни и за мястото си в екип, и за разбирателството с обичани хора.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този вторник внимавайте с финанси и партньори, подтиквайте и Везни към бдителност, има риск от щети. Телците са прями, нека да бъдат тактични и търпеливи, в някои ситуации трябва да преценят плюсове и минуси в екипа, да запазят доброто. В други околните ще покажат, че разчитат на вас – каквото се хванете, вършите го в срок и качествено, укрепвате доверието за обща работа.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
До началото на юли избягвайте да поемате много делови натоварвания, а и обществени отговорности. В сферата ви на дейност има проблеми, околните може и съзнателно да ви провокират. Близнаците да овладеят критичността си и най-скромно да си гледат работата, тя изисква голямо съсредоточаване, а и приходът не е очакваният. Ако сте на минус, мислете как да оправите нещата.

РАК (21.06 – 21.07)
И много да ви идват, днес трябва да изпълните изостанали задачи от петък. Раците ще упорстват по делата тихо и кротко, в офиси и екипи сякаш не ги забелязват. Но шефът оценява точно приноса ви в екипа, ще дойде време и за вашите идеи и убедителни начинания. Интуицията ви подсказва хода на събитията и вие ще бъдете най-подготвени за новите проблеми и изисквания.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Хубав вторник, макар че ще ви се види динамичен и напрегнат. Лъвовете откриват делови шансове, за които от доста време са мечтали. Готови сте с идеи, екип, ще накарате и другите да се размърдат по-чевръсто. Държите на качеството, идеите ви са интересни и носят добър доход, вечерта има какво да полеете с колеги, партньори и близки. Само да е с мяра, чакат още куп задачи.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Този вторник като Овни трябва да бъдете по-внимателни при уреждане на делови и финансови неща, възможни са изненади. Девите ще се разбират най-добре с Козирози, пунктуални са като тях. Ако уловите колегиална интрига, ще реагирате остро, помагали сте на тези хора да се справят с пречки, а те да ви одумват… Слушайте съвети за поддръжка на техника, иначе ще берете яд.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Телци ви внушават да бъдете по-бдителни с партньори и финанси, но вие сте сигурни – няма да се ощетите. Все пак Везните да подчертават уважението си към околните, сега услуги на хора, които не са им твърде близки, ще се оказват най-ценни. Може да ви понаучат и на тънкости в работата, а ученикът трябва да зачита учителя. На купон вечерта отдъхнете и не залитайте по удоволствия.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Пълни сте с енергия за изява и печалби, ако шефовете ви стоварят най-тежките задачи в екипа – няма да се вайкате. Скорпионите ще упорстват и по своите, ще помагат и на колеги, които са обезкуражени. Има за какво да ви благодарят, успехите радват и вас, и екипа, даже хора, които някога са ви подкрепяли, ще научат с удоволствие колко добре се справяте. Търсете млади последователи.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Хубав вторник и за вас, но трябва да действате в партньорство с колеги и познати, а ви се е искало да имате самостоятелност, да направите впечатление. В едни случаи Стрелците влизат в разни екипи заради материалната сигурност, макар че печалбите са малки, ще си получават редовно парите. Във втори пък държите на пост, бива ви за шеф, не се изкушавайте да манипулирате другите.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Във вторник като Деви уреждайте точно финансови неща, да не си навлечете яд или да ви одумват, че гледате само интереса си. Козирозите работят добре в екип, но да подбират хората, в ред ситуации попадат на такива, които много говорят, а не действат, или не са си очертали точно целите. Не ви е място там, нито зад кулисите, моментът не е за тайни сговори, пренебрегнати правила.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Вторник не е лек, улавяте какви интриги и клюки се въртят в екипа ви, между познатите ви. Водолеите да се съсредоточат в своите задължения, колкото по-стриктни са, толкова по-добре. Що се отнася до неразбирателствата с близки, постепенно ще се уталожат, другата страна ще се убеди, че се е поддала на манипулации. А вие сте хора, които помнят доброто и гледат да се отплатят…

РИБИ (20.02 – 20.03)
Във вторник се очертават трудности в работата, може и да не ви се говори за това даже с близки. Рибите имат добри планове, но за момента е по-разумно да отложат начинанията, пък и ваканция, ако са смятали да отдъхнат по-дълго. Все пак не се лишавайте от почивка и грижи за тонуса, рутинните ви задачи също са доста, а и разправии, макар да не се месите на околните, ви напрягат.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top