Хороскоп за вторник - 30 август - DC news

Хороскоп за вторник – 30 август

ОВЕН 

Все още сте в плен на илюзиите и ви е трудно да погледнете трезво на реалността. Ако доходите ви не ви устройват може би е време да се замислите за друга работа. Близък приятел може да ви даде ценен съвет и препоръка. Денят е подходящ да се заемете със самообразование. Книги, срещи и разговори с умни хора ще ви даде нови идеи, които да реализирате и да постигнете това, което желаете. Постарайте се да избегнете семейните конфликти. Те ще се отразят негативно на настроението и самочувствието ви.

ТЕЛЕЦ

Днес лесно може да бъдете заблудени от делови партньор или настойчив колега. Не се предоверявайте. В личния ви живот ви очакват ярки промени към добро. Интуицията ще ви подскаже как да решите финансовите проблеми и дали да подпишете контракти със задгранични партньори. Срещата със симпатичен човек ще ви повдигне настроението и ще ви разведри след тежкия работен ден. Направете подарък на близкия човек или просто прекарайте малко време с него.

БЛИЗНАЦИ

Днес материалното ви състояние ще ви вълнува повече от всичко друго. Едва ли ще получите подкрепа от близките си. Те са твърде ангажирани със свои проблеми. Не се обиждайте. Денят няма да е лесен и за тях. Не започвайте нови неща и проекти. Обмисляйте всички за и против преди да вземете важно решение, за да не допуснете фатална грешка. Ако сте замислили преместване или ремонт моментът е удачен да ги реализирате. Някои разочарования в личния живот ще ви наскърбят, но не се отчайвайте. Всичко ще мине.

РАК

Има вероятност днес да изпаднете в глупаво положение. Забравили сте дадено обещание и сега се чувствате разочаровани от себе си. Във важните дела разчитайте само на себе си, а не на помощта на приятели и познати. Възможно е да ви заблудят или направо да ви излъжат. Обуздайте емоциите си и не се опитвайте да решавате проблема силово. Първо се ориентирайте  добре в ситуацията и тогава действайте.

ЛЪВ

Бъдете внимателни в контактите си днес. Някои от колегите ви лицемери и петни репутацията ви. Просто се стреми към вашата длъжност и няма да  спре да ви очерня. Денят е подходящ да си направите равносметка за свършеното досега и да направите план за бъдещето и ясно да определите приоритетите си. Работете добросъвестно и ще подобрите финансовото си положение. Бъдете по-пестеливи и ще се справите. В семейството ви цари стабилност. За това не нарушавайте семейната хармония с мрачното си настроение.

ДЕВА 

Не разчитайте твърде на останалите. Лесно могат да ви заблудят. Разчитайте на интуицията си и умението да разбирате другите ще ви помогне да се ориентирате по-лесно в ситуацията и да вземете правилно решение сами. Не се вълнувайте толкова от грешки в работата. Всичко е поправимо. Внимателно се отнасяйте към документите, които подписвате, и не рискувайте с парите. В личния ви живот наближават сериозни проблеми. Възможно е да срещнете нов чевек, в когото ще се влюбите от цялата си душа.

ВЕЗНИ

Влиятелен човек може да ви помогне да решите финансовите си проблеми. Не реагирайте твърде бурно на опитите на вашите конкуренти да ви извадят от равновесие. Не разчитайте на банков кредит и най-добре отложете командировката. В личните ви отношения ще получите толкова колкото давате. Колкото по-естествено и откровено се отнасяте с партньора си толкова по-истински и трайни ще бъдат отношенията ви.

СКОРПИОН  

Реализирайте своите идеи по честен начин и ще постигнете успех. Не хабете сили и енергия напразно, скоро ще ви потрябват за по-важни дела. Днес успешно може да подпишете важен договор, да водите преговори с партньори и да подготвите важни документи, отнасящи се за наследства. Сделките с недвижимости и различни финансови операции ще ви донесат успех. Най-добре прекарайте вечерта с близките си хора по възможност на открито.

СТРЕЛЕЦ

Късметът е на ваша страна ако умеете да чакате. Вашата излишна загриженост за сърдечни проблеми може да навреди на работния процес. Съберете мислите си и бъдете внимателни. Не се оставяйте на користни хора да се възползват от вас. Един удачен шопинг ще ви разведри, а малките подаръци ще повдигнат настроението и на близките ви. Погрижете се за здравето си. Прекарвайте повече време на чист въздух сред природата.

КОЗИРОГ 

Най-добрият ви приятел е този, който ще ви помогне да преодолеете сложен период във вашия живот. Не се страхувайте да споделите преживяванията си с него. Помислете добре забъдещето си, направете план за действие и се опитайте да разберете какво ви липсва и как да го намерите. С парите трябва да сте пестеливи, но в творческите проекти може смело да се изявявате. Професионален растеж може да постигнете само ако не пришпорвате събитията.

ВОДОЛЕЙ 

Моментът е подходящ да въведете ред не само в документите на бюрото си, но и в собствените си мисли. Постарайте се да завършите успешно всичко започнато. Работата ще ви спори и лесно ще се справите с всички задължения. Бъдете внимателни в контактите си, за да не загубите надеждни приятели или бизнес партньори. Ако сте решили да смените професионалното си поприще моментът е подходящ да го направите. Отнесете се отговорно към домашните поръчения и ще си спестите недоволството на близките ви.

РИБИ 

Командировката ще се окаже успешна и интересна особено ако не сте сами, а в компанията на колеги. Внимавайте какво говорите, за да не си навлечете недоволството на влиятелно лице. Напоследък сериозно се замисляте да смените местоживеенето си, но моментът не подходящ. В любовта ви предстои прекрасен период. Отношенията с любимия човек се задълбочават и стават по-топли и искрени. Твърде вероятно е да срещнете стар познат, с когото ще прекарате интересна вечер.

Подобни статии

Top