Хороскоп за вторник – 31 май

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Влиянията в понеделник се задържат, но сега сте по-доволни от печалбите. Късметът е с повечето Овни и при пречки в настоящата им работа, и ако ги канят на ново място, в други екипи. Имате доста идеи и е окуражително, че шефове и влиятелни познати гледат с такова доверие на тях, действайте на макс, но и мечтайте така. Вероятно ще увлечете в плана си колеги, близки…

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Във вторник вие и Скорпиони трябва да се съсредоточите в задачите си, ако сте планирали пътуване – по-добре го отложете. Група Телци действат в екип, но колегите не се отнасят сериозно към някои идеи, организацията не е добра. Други бързат ли бързат да постигнат всичко на мига, така успехът не идва. Убеждавайте какво и как трябва да се прави, но не се увличайте в приказки.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Този вторник е добре да бъдете по-гъвкави с околните, като Стрелци от спор няма да извлечете кой знае каква полза нито за работата, нито за себе си. Само че доста Близнаци няма да се вслушат в съвети даже на хора, които наскоро са им помогнали за уреждане на някакви въпроси. Други забравят предпазливост заради кариера и начинания, а дали са подготвили и изявите си подобаващо?

РАК (21.06 – 21.07)
И в първите дни на юни бъдете по-търпеливи за резултата от новите си идеи. Днес част от Раците може да чуят укори за проявено по-преди безгрижие, оставали са дела на самотек, забравили са уреждане на финансови и лични отношения. Можете да се поправите, но не налагайте мнение като Рибите нито за миг не подценявайте риска. Някои да се погрижат за тонуса и най-близките.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Изпратете май с делови и лични равносметки, вероятно ще преориентирате някои планове според идеите и желанията на половинката, деца и внуци… Лъвовете да не се месят в чуждите работи, макар че обичат да помагат и го правят с царска щедрост. Имате свои грижи, а колеги и приятели искат да се включите в чужди игри… Мислете за своята изгода, но не забравяйте и общата.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В края на май вие и Козирози трябва да търсите съмишленици за новите си идеи. Девите да действат много предпазливо, често чуват мнения, които не им допадат, и реагират под напора на емоции, но те са лош съветник и господар. Ако съзирате някакви рискове, помагайте тактично и на другите, това показва що за човек сте и позволява да изясните условия, при които трябва да работете.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Вторник идва с изненадващи пречки в работата, но вие сте предпазливи и тактични – ще избегнете усложненията. Проблем е и това, че Везните хвърлят много енергия за изпълнение на свои планове, а признанието не бърза. Не захвърляйте започнатото на средата и не се сърдете на другите, че нямат време да ви похвалят, да ви благодарят. Ще дойде момент да отличат и този принос.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Във вторник вие и Телци не сте много наясно със ситуацията, затова се задълбочете в нещата, с които се заемате лично. Доста Скорпиони даже си налагат по-аскетичен режим, но едва ли ще постигнат бързи резултати и в промяната на своя начин на живот. Затова пък може да се изнервите, не е от полза на изяви. В екипа конкуренцията е силна, намалете претенции и емоции.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Този вторник вие и Близнаци трябва да избягвате противопоставянето с по-влиятелни хора и за служебни, и за лични проблеми. Нещата уж вървят тихо и кротко, но ако Стрелците подценят предпазливостта, вероятни са нови ядове, планът им ще се провали съвсем на финала. Няма да ви е драго, затова търсете съюзници и преценявайте къде точно да насочите енергия, има добри шансове.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Този вторник вие и Деви търсете съмишленици за идеите си, откриват ви се добри шансове, нямате време за протакане и колебания. Козирозите да си направят точна програма, а ако вече си имат – да действат упорито и бдително. Някои са склонни да се претоварват, ала това ще се отрази на тонуса им, да насрочват купоните за по-нататък. И бъдете по-уважителни към помощници.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Засилват се влиянията от петък, вероятно поемате още повече ангажименти към колеги и познати. Водолеите наистина ще помагат на другите, а няма да предлагат услуги за мили очи. И който се убеди в коректността ви, ще ви е съюзник за сериозни начинания, ще печели с вас. Част от знака свиват кръга на приятелите си, важни са им връзките с точни и принципни хора, не масовки.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Краят на май изправя вас и Раци пред ненадейни пречки. Рибите са прецизни в работата си, ще намерят изход от положението и даже може да се окаже, че е по-добър от първоначално замисления план. Втори от знака имат по-лични проблеми, но те се разрешават благоприятно за радост и на тях, и на близките им. Няма да споделяте с околните, а и се дистанцирате от неискрени приятели.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top