Хороскоп за вторник – 5 юли

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Вторник е добър за работата ви, но и вие трябва да се постараете да използвате хубавите шансове. А някои Овни са се отпуснали напоследък, други обещават на едро, а после забравят думите си. Има и трета група, склонни са да уреждат делата си с връзки, не може винаги така да напредват. Ако се стегнете, нещата ще вървят с печалби, похвали, което ще ви се вижда доста приятно и в бъдеще.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Все още се радвате на постигнато и спечелено от предишни дни. Доста Телци трябва да избягват спорове с околните, поводи има, но с такт могат да опазят разбирателството у дома и в службата. Само че май не сте склонни да следвате нито този, нито други съвети, а близките ви си казват откровено мнението, пък специалистите са прави за технически поддръжки. Пестете с предвидливост…

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Във вторник делата ви вървят добре, вероятно мнозина са доста доволни от плодовете на минали свои усилия. Близнаците да се радват на постигнатото, но да не намаляват упорството по задачите, да търсят най-актуална информация за бъдещите си проекти, няма защо да спират дотук. Ако работите под нечие ръководство, съобразете се с планове на шефа и мислете за запаси, вложения.

РАК (21.06 – 21.07)
Този вторник се очертават много и трудни задачи в службата, а колегиалните интриги усложняват още повече нещата в екип. Раците ще упорстват по своите задължения, без да очакват ничие съдействие. Бъдете по-самовзискателни, сега някой може да премълчи или подмине пропуските ви, но скоро ще ви напомни и това. С влиятелно покровителство ще ви е спокойно, растете в йерархията.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Вторник носи промени в деловата сфера, отдавна имате идеи какво да стане. И сега Лъвовете да не бързат, за част от плановете ситуацията не е подходяща. Ако в екипа идват нови шефове, първо изяснете отношенията с тях, вероятно е да харесат замислите ви, да ви подкрепят за реализацията. Не става въпрос за служебни интриги, а за дисциплина и откровеност, тогава всички ще спечелят.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Във вторник вие и Козирози трябва да се ориентирате добре в ситуацията, има скрити картинки. Девите имат хубави идеи, трябва да потърсят съмишленици, покровители и занапред ще успеят да видят тези замисли осъществени и носещи доходи. Ако някакъв делови проблем ви мъчи, пак търсете съвети, пояснения, укрепвайте сътрудничеството с колеги. Флиртовете – по-нататък…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Днес Риби ви подтикват да бъдете критични, но с такт и в съдружия можете да постигнете повече. Група Везни ще се чудят колко бързо и естествено уреждат дела с партньори и съмишленици, път, учение и общи печалби привличат сега мнозина. Други обаче попадат на хора, които все искат да се замогнат на чужд гръб, дипломатично да се отдръпнат и да действат по свои неща, имат си идеи.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Този вторник вие и Водолеи май мислите повече за купони и печалби, ала служебната динамика изисква бдителност и старание. Скорпионите да не се поддават на съвети от страна на роднини, приятели и познати, това ги прави нерешителни и непоследователни, а си имат чудесни планове за работа и печалби. Във флирт ви върви, но помислете и за отдих, възстановяване, спорт.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Засилват се влияния от уикенда, трябва да поддържате по-равномерен ритъм в работата, а и в свободните часове. Доста Стрелци са хвърлили много енергия за изпълнение на някои идеи, искат приносът им да бъде признат бързо, високо да бъдат оценени. Едва ли това е пътят. Втори търсят влиятелен покровител, а ако шефове имат други грижи, ще се наложи да чакат. Е, ще измислите нещо…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Този вторник вие и Деви трябва да потърсите допълнителна информация по въпроси, които ви засягат, задават се промени и е добре да ги използвате умно. Доста Козирози да разчитат на вести и препоръки от близки, хората познават и упоритостта, издръжливостта и професионализма им. Други са лидери между колеги, ще получат шанс за изява, утвърждаване и печалби, да не го проспиват.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Във вторник вие и Скорпиони не сте много на делова вълна, а това ще усложни отношенията ви с околните. Група Водолеи да бъдат сдържани, ако се изказват за познати и щом някой им препоръчва нещо или ги критикува, да анализират по-спокойно думите и да извлекат ползи. Занапред делата ви тръгват по-леко, дръжте се с обичани колеги и приятели, ще спечелите повече, с тях е и весело.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Връщате се към проблеми от края на юни. Рибите и Везните сега трябва да намалят желанието да критикуват, да овладеят и амбициите си за изява и печалби. Моментът изисква да отстъпите на по-заден план, да си мерите приказките и с каквото можете, да помагате и на другите да се справят със задачите си и да си спестяват неприятности. Отложете изясняване, пътища.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top